Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edge
veterán
thx
hát igazából utálok dpst csökkenteni a védelem javára, így glasscannon mód megyek még semmi sincs a képernyőn de már megölöm őket, a szűk helyeket rühellem, meg a bossharcokat és a ranged mobokat, ott előfordul az 1 hit de ez sztem evasionra épülő karinál előfordul.
tibee:
thx régen már poeztam de az akkori poe nem jött be azóta már rengeteg változás történt a játékmenetben is amit páran már mondtatok és most ez bejön.
Amikor nézelődtem a lehetséges witch buildek egyike sem teszett nem akartam necro-t, sem közelharcost mert a blade barrieres az az kb. Így maradt a ranger mert a többi kaszt az kb wtf volt első olvasattra.nagyon más a poe teljesen más adja meg a siker élményt itt, illetve sokkal nehezebb is elérni sztem.
Fura de a champaign-ot jobban élveztem mint az endgame mapozást, lehet indítok még egy karit. Akár ajánlhatnátok is vmit ami olcsó és faceroll
BTW nekem még az 5L sem sikerül összerakni pedig pár 100 fuse ráment már, mondjuk eddig is inkább megvettem, de most van egy itemem amin próbálkozok.[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- DIGI kábel TV
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- RODE NT1-A nagymembrános kondenzátor stúdió mikrofon
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- BOSS GT-1 Gitár multieffekt effekt processzor
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új 6db LIAN LI UNI FAN SL-INF 120 RGB VENTILÁTOR FEKETE (UF-SLIN120-1B)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest