Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Edge

veterán

válasz la_cc #14242 üzenetére

thx :)

hát igazából utálok dpst csökkenteni a védelem javára, így glasscannon mód megyek még semmi sincs a képernyőn de már megölöm őket, a szűk helyeket rühellem, meg a bossharcokat és a ranged mobokat, ott előfordul az 1 hit de ez sztem evasionra épülő karinál előfordul.

tibee:
    thx :) régen már poeztam de az akkori poe nem jött be azóta már rengeteg változás történt a játékmenetben is amit páran már mondtatok és most ez bejön.
    Amikor nézelődtem a lehetséges witch buildek egyike sem teszett nem akartam necro-t, sem közelharcost mert a blade barrieres az az kb. Így maradt a ranger mert a többi kaszt az kb wtf volt első olvasattra.

nagyon más a poe teljesen más adja meg a siker élményt itt, illetve sokkal nehezebb is elérni sztem.
    Fura de a champaign-ot jobban élveztem mint az endgame mapozást, lehet indítok még egy karit. Akár ajánlhatnátok is vmit ami olcsó és faceroll :DDD
    BTW nekem még az 5L sem sikerül összerakni pedig pár 100 fuse ráment már, mondjuk eddig is inkább megvettem, de most van egy itemem amin próbálkozok.

[ Szerkesztve ]

Többékevésbé: éééééééééééé bbb

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés