Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Har_melin
addikt
válasz
tibee77 #30627 üzenetére
Van valami reddit poszt róla, de a benne linkelt videót (azt, hogy konkrétan mit mondott) már törölték. A kommentek alapján leafrikázta a mezei játékosokat, ami finoman szólva nem vall túl nagy észre. Van négyszer két nap egy évben, amikor lehet valaki a legnagyobb ász és a legnézettebb szórakoztatóipari munkás (Empyről már megbeszéltük itt a múltkor, hogy ő inkább műsort csinál, nem játszik), akkor is csak addig van előnye, amíg Átlag Jenő is hozzáfér a játékhoz. A bunkóságon kívül ostobaság is lefikázni azokat, akiknek a pénzéből él.
A GGG-nél meg a nyavalya tudja mi történt. Az előző liga elég simán elstartolt és se mechanikára, se koncepcióra nem volt ebben a mostaniban semmi olyan, ami gyökeresen új lett volna. (Nekem igazából egy kicsit átvariált reward rendszerű Ritual 2-nek tűnik.) A heisttel előtte hatalmasat szívtak, de az egy teljesen új játékrész volt a játékban. A redditre posztolt valaki egy elég hosszú irományt, ami megvigasztalni senkit nem fog, de én hajlamos vagyok hinni neki, meg Wilson hivatkozott posztjának. Egyszerűen azért, mert egyrészt senkiről nem tételezek fel direkt rosszindulatot, amíg az ellenkezője ki nem derül, másrészt hiába nem Wilson a fő tulaj mára, a PoE az ő szerelemgyereke, amelyik ráadásul abból él, hogy az emberek önként és folyamatosan hajlandók pénzt áldozni rá.
A streamerek elsőbbségével sem lett volna gond, ha az emberek közben be tudnak logolni és tudnak játszani. Így egy rossz marketing döntés lett belőle, mert frusztrált embereknél taposott rá a "mindenki egyenlő" transzparensre.
-
TrollBalint
addikt
válasz
tibee77 #30627 üzenetére
Twitteren bármit megoszt a GGG (restart, update, megint restart, sorry restart...) az első 3 hozzászólásból kettő az, hogy a streamerek miért élveznek elsőbbséget, nekik miért nincs dc...
Amúgy egyet értek, ez szerintem a legrosszabb liga start, ami azért fura, mert szerintem az előző ligában többen kezdtek -
-
brunnehilde
senior tag
-
brunnehilde
senior tag
válasz
tibee77 #30492 üzenetére
Ja, hát ezek a 100 millás sebzések nem reálisak.
Átcsináltam az egyik SB Inq-emet, többnyire lvl1 gemekkel inditottam, és úgy sem volt gyenge, normál t16-ot elvitte. Behúztam PoB-ba, jelenleg 35m DPS-t mutat, új ligában még elvileg ráduplázhatok, ha jobban fog passzolni a gear (clusterjeim sincsenek), szóval erős lesz, nem kérdés.
Olyan pont nekedvaló dinamikus speedbuild, nagyon hasonló, mint az SB Inq-em. Ott nálam Orb of Storm + SB volt, itt Bladefall + Bladblast. Védelme nem rossz, de egyelőre Hydra meg Elder Guardian is megfektetett, hozzáteszem a boss fightokra még rá kell éreznem. Mapon viszont veszett.
Amire még nem jöttem rá: az arcanist brand, a bladefall és a spell cascade is lvl1-esek. Miért?
-
Har_melin
addikt
válasz
tibee77 #30462 üzenetére
Szerintem nem fogod megbánni, én baromira élvezem vele a játékot - mindaddig, amíg le nem csap valami.
Szintezni meg tényleg nulla erőfeszítés vele. Ki akartam próbálni, hogy kezdő buildnek milyen, és indítottam egyet nulláról. Annyi könnyebség volt, hogy egy tabulát használtam (de csak azokkal a gemekkel, amiket a kari kapott a questekért vagy megvehettem az adott actokban), meg egy Wanderlustot, hogy spóroljak az idővel, utána pedig amikor már megvolt az első lab (battlemage), akkor egy geoffri's baptismot adtam neki. A5 végéig elmentem vele talán négy óra alatt, ez nálam rekord tempó, igaz, nem szedegettem fel semmit közben.
-
TrollBalint
addikt
válasz
tibee77 #30383 üzenetére
Ez valami új szabály, hogy nem resetel? Nem tetszik
Úgy hogy nem is leszek hajlandó elfogadni, és én úgy fogom játszani, hogy resetelődikViszont, ha jól láttam az ED-t nem érinti semmilyen változtatás (eddig) Megint akkor egy trickster lesz, pedig nem akartam már több dodge buildet, mert csak felidegesítenek
-
TrollBalint
addikt
válasz
tibee77 #30365 üzenetére
mi ez az 5 mp-es cucc? Változtak a skill mióta legutóbb hsaználtam volna? (Legion-be volt utoljára ED-m) Nem úgy megy, hogy elnyomod a contagion meg az ED-t (mivel az ED lassú, ezért ha messze van az ellenfél én fordítva szoktam néha
) És ha meghal a contagion átterjed a többire és újraindul a számláló. Nem?
-
Har_melin
addikt
válasz
tibee77 #30369 üzenetére
No igen, az ED+C buildeknek szerintem a legnagyobb csavarja, amikor kezdőknek ajánják, hogy ez a build akkor működik a legjobban, amikor öt pixelenként van egy monszta. Ehhez viszont célszerű feltápolt mapokat futni, a "sima" sárga, akár corrupted mapok a maguk 75-85% plusz monsztájával már kevesek. Az atlasz tápolás viszont bonyolultabb, szóval a végén a kezdő jellemzően ott marad egy viszonylag erős, de akadozó játékmenetű builddel.
-
TrollBalint
addikt
válasz
tibee77 #30331 üzenetére
Az ED-t nem igazán tudom hatékony ligakezdőnek elképzelni. Ha nem veszel hozzá +3-as bow-ot akkor eléggé gyengusz szerintem, és még utána se az igazi (bossok ellen, ahogy Te is írtad) az a bow meg nem szokott annyira olcsó lenni. De maga a játékstílus nekem is nagyon bejön, mindig elgondolkodom rajta, hogy azzal induljak
-
Badlof2k
senior tag
válasz
tibee77 #30302 üzenetére
Hat ez az ultis killing spree kemeny lesz , minol tobb wavet tolsz le annal jobb reward lehet , hasonlo a deliriumos wave rendszerhez nem? A tobbi valtozas meg eleg kemeny , pl a liga specifikus uniqok teren , HH is eshet mar barhol lol , ez a curerency dupeolos ultimate meg haha mindig belengetik az ilyet azt latja kb 10 ember egesz ligaba
Na de nerf / buff patch lesz e ?
Support packok meg eeh eleg semilyen lett most , latszik a liga kontentre ment minden dizajn
Poe 2 meg jonak nezki nagyon eleg komoly leszUj skillek meg eleg erdekesek , a kaszas nekem nagyon tetszik
-
Edge
veterán
válasz
tibee77 #30289 üzenetére
gz én 98nál leálltam tökre ki lehet égni a pure chayula runokkal. Remélem POE2-re kitalálnak vmi jobb xp forrást, dio3-ban ez vhogy jobban meg van oldva... xpkell? menj magasabb nehézségen.
ok persze itt poeban is t16+ a tuti, de a chayula meg 5way(beachead esetleg) az kilóg a sorból és nyilván aki xpzni akar az azt tolja orrbaszájba, de lehetne több lehetőség is erre. -
la_cc
addikt
-
sirdond
őstag
válasz
tibee77 #30030 üzenetére
Lehet unpopular opinion: Én egyetértek a nerffel.
Már liga előtt is említettem, hogy szerintem meglepő, hogy a harvest craftok változtatás nélkül kerültek be, mert annyira OP az egész, hogy az vicc. Szerintem ahhoz, hogy hosszútávon (évek múlva is) életképes legyen a játék, a harvest a jelenlegi formájában nem maradhat bent és a mostani változtatás egy jó lépés, mert ugyanúgy tudsz majd jó cuccokat craftolni (a sok túl reagálás ellenére), de nem teljesen leszel rákényszerítve, meg nem az lesz, hogy 2 hét után az emberek dupla/tripla/négyszeres elevated chestben rohangálnak.Ez a játék arról szól, hogy grindolni kell ezerrel, ez az alap koncepció. És ez bizony időbe telik. Ha valaki 1-2 hét alatt gg cuccokban akar rohangálni (amit harvesttel elég könnyű elérni), meg t19 100% deli mapot futni, mert annyi idő alatt ő megunja a ligát, akkor ez a játék nem nekik való, sajnálom.
Nagyon, nagyon remélem, hogy a GGG kitart az álláspontja mellett és nem fog visszakozni a reddit-es vélemények miatt.
-
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
tibee77 #30030 üzenetére
Elolvastam a manifestot. Hát, nekem ez elég nagy turn off. Megint volt egy probléma(a TFT), és ahelyett, hogy azt megoldották volna, szétcseszték a dolgot mindenkinek. Discord nélkül volt item, amit 600+ map volt befejeznem, volt olyan annul mod amit 1 hónap folyamatos játék mellett liga végén kaptam meg. Nem tudom mitől jobb 200+ fossil-t/annult/exaltedet elnyomnom egy itemen a hideoutban álldogálva, mint konkrétan játszani a játékot, és 50-100 óra alatt megcsinálni egy itemet. Azzal, hogy az add influenced mod benne maradt, de minden mást kivettek, simán csak annyit értek el, hogy discordon továbbra is össze lehet rakni egy gg itemet, csak jobb base és több próbálkozás és lóvé kell hozzá, míg aki szólóban játszik kb esélytelen erre. A boss fight változtatása az sztem jó dolog, bár én találkoztam összesen kettővel, szóval annyira engem nem zavart az eddigi rendszer sem.
Annyit összességében elmondanék a dolog mellett, hogy ha ebben a formában tartják meg Harvestet, minden liga harvest liga lett volna. Bármi is hullik az adott ligából, sokkal jobb érzés a saját cuccaid összerakni, mint várni, hátha leeseik a földre a csoda. Mivel legtöbbször csak a karácsonyi ligákat "nyomom meg", így nekem nagyjából mindegy, de szerintem ezernyi más módon meg lehetett volna regulázni a discordos cuccot, ami személyes véleményem szerint alapból egy egészségtelen dolog, és ha lenne egy normálisabb trade rendszer, simán irtanám tűzzel-vassal GGG helyében.
-
Har_melin
addikt
válasz
tibee77 #30013 üzenetére
én nem nézek streamet, tehát egyikről sem tudom, hogy milyen, igazából nem is érdekel.
A YT videókban, amit mathil posztol, az számomra érdekes, használható tartalom, ötleteket ad. Empy-é pedig valahol a total jackass és bilzerian keveréke, mikor melyik. Egy fajta szórakoztatás, amire egyértelműen van igény, de nem az én világom. -
Har_melin
addikt
válasz
tibee77 #30001 üzenetére
Tudom, néha szoktam nézni. Arról nekem is eltérő a véleményem, hogy mi az egoizmus: megmutatni valamit, amit földi halandó is utánam csinálhat, vagy villogni azzal, hogy nekem semmi sem drága, a csilliárd exás nonpluszultra cuccomban. Az mondjuk igaz, hogy ez nem igazán egoizmus, inkább manifeszt feltünési viszketegségnek nevezném.
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
tibee77 #30001 üzenetére
Nekem mindig ambivalens érzéseim voltak vele kapcsolatban. A zizarianos interjúban rettentő szimpatikus volt, korábban a streamjeit is elkaptam néha és ott is jó arcnak tűnt, de utána sokszor csak azt láttam, hogy végtelen mennyiségű currencyt szortírozgat jobbra-balra a chat meg erre nyáladzik. Annyira szánalmas feeling volt, hogy aztán sokáig rá se néztem. Mondjuk ez nem az ő hibája, de ő is elég sokszor eléggé elitista dumákat nyomott (főleg a haverjaival játszva), és kifejezetten beképzelt, unszimpatikus arcnak tűnt sokszor. Persze kicsi a mintám, ritkán nézek manapság már streameket, és lehet csak pont rosszkor kaptam el.
-
-
Edge
veterán
válasz
tibee77 #29901 üzenetére
Szép, amúgy én azóta tudok 100%os delit menni mióta megvan a HHm, simulacrumot is most sikerült elöször soloznom, ofc a HH miatt.
Néha az a hatalmas kavalkád vmi elkepesztően fura tud lenni amit a HH okoz, mit ahogy itt a videden is látszik( extranagy kari méret+movement speed+célpontra teleportálás) de egyben nagy fun is.
-
persil
nagyúr
válasz
tibee77 #29654 üzenetére
Sirus-t es haverjait tudtam, csak a maven erdekelt. Koszi szepen! Mindjuk eddig is direkt kulonbozot valasztottam mindig, de legalabb tudom, hogy mashogy nem is jo.
Har-melin, igen ezt vagom, arra voltam kivancsi, hogy egy invitation-hoz jo e ugyanaz a map tobbszor, de tibee77 felhomalyositott.
-
freddirty
senior tag
válasz
tibee77 #29569 üzenetére
Igazából a legrosszabb része a fightnak talán a memóriajáték. És nem azért meg meg kell jegyezni, hanem mert a legutolsó fázisban nagyon nehéz figyelni mivel kerülgetni kell közben a debuffot adó bar-okat. Ergo nem fogod tudni hogy merre is kell majd menni. Nekem instant death ha elrontom.
A többi része a fightnak megtanulható mint sirus. De veszélyesebb mert nem facetankolható szerintem akármilyen kariról van szó. Nekem úgy általánosságban nem tetszik a fight, egyszer lehoztam a bosskiller golem builddel a két asc. pont miatt, de többször nem fogom semmi értelme. De itt stden 6 exért megy a maven wit, szóval farmolni megéri, kb 5-öt farmolsz és megvan a maven orb ha kellene craftra. A drop rate is kb. annyi. -
Har_melin
addikt
válasz
tibee77 #29231 üzenetére
Azt azért tegyük hozzá, hogy ehhez azért kell:
- annyi szulfit talonban, hogy a leveling alatt ne kelljen pótolni
- komplett leveling gear a buildhez, amivel végig tudod futni lvl68-70-ig a bányát.
- méretes rutin, hogy ne legyen zavaró az a mínusz 24 skill pont meg az ascendancyk, amik addig kimaradnak. -
dante3
addikt
válasz
tibee77 #29138 üzenetére
Éppen tegnap néztem: [3:45-től]
-
-
-
Har_melin
addikt
válasz
tibee77 #28901 üzenetére
Egy másik videóban azt mondták (talán Grimro?), hogy elég brutál life regenjük is van a Maven fight bossainak, szóval ha meghalsz, akkor jó eséllyel full life-on találod őket újra, mikor visszalépsz. Ezt itt nem láttam, lehet hogy neki több időbe telt visszapakolni az aurákat. Minden esetre engem nem riasztott el - úgyse jutok el idáig, nem izgat, hogy mennyire kemény.
-
sirdond
őstag
válasz
tibee77 #28747 üzenetére
jó hát annyira azért nem lassú, de nem is egy assasin szintű top tier zoom-zoom karakter
nyilván meg lehet csinálni gyorsra is, meg sok minden függ attól, ki hogyan játszik, meg mennyi currency-t ölsz bele.
nézz meg róla pár videót, arra még van idő, az biztos, hogy az a build aw8 és lvl100 képes, még ssfhc-ban is.van egy olyan érzésem, hogy a bb + bf még az eddigieknél is nagyobb meta lesz ebben a ligában.
-
-
brunnehilde
senior tag
válasz
tibee77 #28658 üzenetére
Kezdőnek nem inditanám, de kiváncsi leszek, milyen buildeket fognak belőle kihozni. Szerintem lesz pár OP, mert komoly buffot kapott az öreg.
Mad_Wolf: Ez most egy jó kérdés, mert bejött az EQ, és Jack the axe is kapott egy nagyon komoly buffot, amivel simán el fog vinni endgameig, de gondolkodok a crit cyclone-on is. Bossokat ölni nekem az jobban fekszik. Még alszok rá.
-
-
Badlof2k
senior tag
-
simondr
senior tag
válasz
tibee77 #28460 üzenetére
"na mind1 a lenyeg hogy nekem ziggy-vel sincs sok gondom csak nala quin joval "nagyobb"." úgy érted nézettebb, ismertebb. Nekem baromi idegesítő Quin, egy ripacskodó hülyegyerek, elég szomorú hogy ez kell a népnek.
Sokatokkal ellentétben én kedvelem ZiggyD-t, ugyanakkor nem kapcsolnám be magamtól a streamjét. Mondjuk az összes POE streamer közül mathil a legszimpatikusabb, csak azokat az agypusztító zenéket amiket hallgat, nehéz elviselnem -
Badlof2k
senior tag
válasz
tibee77 #28460 üzenetére
Ja foleg asszem Heist vagy melyiknel volt hogy kb egy hetet ha jatszott a csavo , redditen volt is belole post hogy miert nem olyat valasztanak mar aki kb teljes idoben csak a jatekukat jatsza
Hat ha jol emlekszem sok resze twitteres/twitch valogatott kerdes volt amit tabletrol nezett , teny amugy hogy tud , de ugye van egy altalanos szemelyisege neki is .
Meg Ziggyvel is csak a viselkedese nem tetszik mer nem hulye csak eh ovoda kislany -
Badlof2k
senior tag
válasz
tibee77 #28458 üzenetére
Nem , Ausztral vagy UK akcentus alapjan , bar a Zelandi is hasonlo .Btw nemegyszer online volt a Q&A szal , ennyi erovel Ziz vagy Mathil is lehetne , csak valamiert a helyi a jo nekik , alapjaba nem lenne bajom ezzel ha az idegesito allamdo rohogese meg baromsagait nem muvelne , ertem en hogy "vizsgadrukk " , csak azert nem az elso rodeo
U.i.: Quinn szerintem nekik túl erős és kevés az önkontroll , aki szeret magába üvölteni meg egyebek szaal nem a kellő reklámarc
-
-
válasz
tibee77 #28319 üzenetére
Gondolkodom, hogy valamit még is csak kéne indítani, mert CP2077 egy siralomház. Csak a heist kontenthez nem fűlik a fogam. Tudom, nem kötelező csinálni, de piszkálni fogja az agyam, hogy "új" liga, újra minden heist cucc marha drága lesz. Megcsinálnám a HoAg Juggot rendes itemekkel, de még nem vagyok benne biztos.
-
válasz
tibee77 #28281 üzenetére
Csak egy jugg van az első tízben, még van esélyem
Egyébként az rng ledobta a bombát, olyan cuccokat találtam ami kell a buildemhez. Leértem 100 mélységbe. Szerintem ez az egész sokkal szórakoztatóbb mint azokat a béna awakenereket farmolni. Remélem hamar változik ismét az endgame. -
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen Blu-ray írót?
- Ukrajnai háború
- Kína nagyon pályázik az összes GeForce RTX 5090-re
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Interactive Brokers társalgó
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PCI Express 6.0-s SSD-t demonstrált a Micron és az Astera Labs
- További aktív témák...
- Életre szóló garancia Bennem bízhatsz!
- Expressz kézbesítés 5 percen belül e-mailben!
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Windows 11 Pro + AJÁNDÉK AAA játék!
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/256 4K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest