Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- localhost: Radírgumi hatás [Törölt topicok emlékhelye]
- sziku69: Szólánc.
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- Algieba: Hulladéktermelés művészi szinten, mert megérdemlem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
brunnehilde
senior tag
válasz
Rayner #30199 üzenetére
Előző ligákban én nonstop Promenade mapokat futottam Orb Of Horizon használatával, de, ahogy irták, a favourite map a legjobb megoldás.
tibee77: Meg a harbinger mapok.
Tegnap futottam pár BH-et, kellett némi xp a lvl97-hez, és továbbra is szórja az ancient és exa shardokat. Ez mellett csomó t15-16 mapot is dobál, jó az xp, szóval nálam még mindig ez a legjobb, legkönnyebb módja, ha valaki egy karaktert fel akar húzni és mellette pár exát is szeretne. Igaz, monoton, de pár órát ki lehet birni.
-
freddirty
senior tag
válasz
Rayner #30199 üzenetére
Ki kell venni minden környező régióból 1 követ, valdoban pedig hagyd benne. A favorite map slot pedig valdoban legyen a canyon, az egy elég jó egyszerűen futható map. Sajnos a fenntarthatóság még így is épphogycsak megvan, kimaxolt atlasz mellett.
Régóta mondom, hogy az egész atlaszt én átvariálnám nem drop alapú mapokra mert el van már nagyon bonyolodva az évek alatt és nehezen fenntartható ha szeretnél vmi specifikus mapot sokszor futni. De szerintem a GGG nem fog nagy átalakításokba fogni, csak pofozgatja a mostanit.Talán majd a POE2 során kapunk valami jobbat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Renault, Dacia topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Windows 11
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Bittorrent topik
- Xbox Series X|S
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest