- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Őskoczka
- Zicokuka: Minden változik,a Cod 2 örök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
brunnehilde
senior tag
válasz
tibee77 #26193 üzenetére
Mi ez a Cyclone CoC T19-en?
Arról volt szó, hogy oda már nem elég.
Egyébként nem zavar a rengeteg drop, hogy nem lehet látni tőlük a pályát? Z és problem solved. Pálya végén megint Z és szedheted ami esett.
Éjjel meglett a lvl96, összehoztam a 6,5k ES-t, a mana gondot is megoldottam (passzivon a Thrill Seeker) és még olyan rohadt drága jewelt se kellett vennem hozzá.
Egyébként, PoB szerint jobb a DPS-em.
Ha még veszek egy Awa added lightning gemet, nálam 4,9m és 3,71cast rate. Nálad 3,8m és 3,59. Vaal hülyeségek nélkül mindkét esetben. Nézz rá, hogy lehet ez.
Rison77: Majd belejössz.
A Deaths Door meg kb 3 exa azzal az enchanttal. Nem vészes, simán megvettem én is inkább. Ha Bottled Faithre telik....
Szeva Har_melin. Régen láttunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Új Google Pixel Buds Pro 2 bluetooth fülhallgató csak ki lett bontva 2026.09.04 ig gari
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- PlayStation 5 konzolok garanciával! -konzol beszámítás ok!- Frissítve 07.30.
- GAMER SZÁMÍTÓGÉPEK GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL, AKCIÓS ÁRON!!! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bomba Árak továbbra is! Évtizedes minőség, személyes átvétel is!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya