- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- votlage71: Kábel menedzsment
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Win-T
őstag
válasz
Sunrider987 #810 üzenetére
Ezt egy egyéletes mapozást én nem is értem mi volt az elgondolás mögötte. Ez tankönyvi példája a ne javítsd meg azt ami működik elvnek. Remélem átgondolják.
ProEvoFan: A mapozás úgy működik, hogy esnek tier 1-től egyre nagyobb szintű itemek (PoE1-ben ezeket map-nak hívták, így ez a név maradt rajtuk, itt azt hiszem waystone). Lehet rájuk modokat craftolni, qualitizni, hogy több és jobb cuccok essenek rajtuk, stb. Ezeket ha berakod a map device nevű gépezetbe generál egy pályát (mapot), azt kell teljesítened. Ezekre az első részben hat portál nyílt, ennyiszer mehettél be/hagyhattad el, minden alkalommal egy portállal kevesebb. Nyilván a halál is mínusz egy portált jelent. Na itt most annyit újítottak, hogy egyszer halhatsz, utána bukó. Természetesen utána találhatsz másikat, amivel nyithatod a következőt, de a magas szintűek egyre ritkábbak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Dell Vostro 3520 notebook Core i3-1215U processzorral eladó
- AudioQuest Boxer SUB kábel - 2 m (197cm)
- Prémium Z77 félkonfig - i7-3770K + Asus P8Z77-V Deluxe + Be quiet! hűtő
- Thinkpad T16 GEN 1 16" Touch screen vPRO i5 1345U 32GB DDR5 512GB NVME SSD Lenovo Gar.
- Apple iPhone 12 / 64GB / Gyári független / 12 Hó Garanciával / 100% akku
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- GeForce RTX 3060Ti (OEM HP)
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest