Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Meggyi001: Mágneses vízálló GPS nyomkövető - 1 hetes felhasználói vélemény
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Har_melin
addikt
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Ahogy rumkola is írta, egy currency és egy premium (ez lehet upgrade is, az olcsóbb) kvázi mászthev. Én még javasolnék egy gem tabot is, mert rendeszerezve látod benne, hogy mid van. Nekem nagyon hasznos a quad tab, ami gyakorlatilag egy tab fülön négyszeres mennyiség. Amikor már gyakoribb a loot, akkor egyszerűbb ebbe csak beszórni mindent az inventoryból és utólag szétválogatja az ember.
a többi szerintem ráér, ahogy esnek a dolgok látni fogod, mi az, ami sok helyet foglal el és van saját spec tabja.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Xbox tulajok OFF topicja
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Milyen processzort vegyek?
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Micro Four Thirds
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év gar, LTE OPCIÓ
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- NAGYKER ÁR!Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest