Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A nagy BOR topic
- Meggyi001: Kuponok....
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
rover45
őstag
válasz
MasterDeeJay #5 üzenetére
Köszönöm a pontos megfogalmazást
-
Ne is mond, csak azért veszek hardvereket hogy szívjak velük.
Direkt megvettem olyan lapokat amiket senki nem venne meg. Szándékosan 5eft-10eft félhibás lapokat mert szórakozni el lehet velük persze javítatlanul eladhatatlanok. Az egyik játékszerverem egy 5eft-os Msi fullos Z170 lappal működik amelyen nem jó egy ramslot, a pcie sávok nagy része, a venti vezérlés meg isten tudja még mi de megy már több hónapja 24/7 moddolt adapteres procival.Most meg beleugrottam egy IBM M2 hibás billbe hogy majd megcsinálom...szét kell szedni egyenként gombokat rugókat mindent majd elektronikát forrasztani, kondikat cserélni aztán vissza és talán jó lesz.
De ha kész lesz akkor is csak egy low end M bill marad de az az Én művem lesz...
-
rover45
őstag
"Bár sokszor megfogadtam már, hogy nem veszek többé régi hardvert, nem tudtam ellenállni egy hiányos konfignak."
Ugyanez a betegség gyötört engem is évek óta
-
Nincs fent a driver (már ha van hozzá), így hardveres gyorsítás sincs.
Intel GMA 3650 (PowerVR SGX545 a GPU), az emlékeim szerint xpdm driverrel volt win7-ig, Intel hamar kukázta. Win7 32bit szerintem ajánlható hozzá vagy valami takarékos linux.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új, bemutató da
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera 12/128 GB Új, bemutató darab
- Samsung Galaxy S25 Ultra Jetblack 12/256 GB Új, bemutató darab,6 hó gari!
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 Plus Chieftec 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest