Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ne is mond, csak azért veszek hardvereket hogy szívjak velük.
Direkt megvettem olyan lapokat amiket senki nem venne meg. Szándékosan 5eft-10eft félhibás lapokat mert szórakozni el lehet velük persze javítatlanul eladhatatlanok. Az egyik játékszerverem egy 5eft-os Msi fullos Z170 lappal működik amelyen nem jó egy ramslot, a pcie sávok nagy része, a venti vezérlés meg isten tudja még mi de megy már több hónapja 24/7 moddolt adapteres procival.Most meg beleugrottam egy IBM M2 hibás billbe hogy majd megcsinálom...szét kell szedni egyenként gombokat rugókat mindent majd elektronikát forrasztani, kondikat cserélni aztán vissza és talán jó lesz.
De ha kész lesz akkor is csak egy low end M bill marad de az az Én művem lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- Apple MacBook Air M2 256GB
- DJI AVATA Explorer Combo (Fly More combo) drón szett - 4 akku, koffer, szűrők
- PlayStation 4 Slim 500GB + 1 kontroller + 2 játék
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Ipad Air M2 11" // Wifi+Cellular // Számla+Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- CORSAIR K100 AIR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest