Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Tamás9x: Facebook adatvédelmi problémák, és a kezdő lépések.
- bitpork: Ha Isten létezik...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
NvidiaRTX
őstag
válasz
ergoGnomik
üzenetére
Nem az olvasásommal vagy az angol tudásommal van a baj hanem azt kérdeztem a bejegyzés ÍRÓJÁTÓL, hogy ő melyik tesztet futtatta le hogy ezeket az eredményeket kapta és hogy akkor én is ugyan azt futtassam le.
Kioktatásra nem voltak kíváncsi random megmondóember barátom, köszi.
Aztán csodálkoznak miért rühellem ezt a közösséget mint a sz.rt.
Miattatok pajtás miattatok.
-
ergoGnomik
aktív tag
Hát nézzük. A bal szélsőhöz az van írva, hogy "Stressz teszteld a számítógépedet. PC megbízhatósági és terheléses teszt." A jobb szélső magyarázata az, hogy "Az eredeti ipari szabvány memória diagnosztika." A középsőnél meg az olvasható, hogy "Hasonlítsd össze a PC-d teljesítményét hasonló számítógépekével a világ minden tájáról." Tényleg elég nehéz ezt magunktól kitalálni.

-
NvidiaRTX
őstag
Életembe nem használtam még ezt a Bencset, melyiket szedjem le?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! BenQ GW2270 22 75Hz VA FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest