- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Adi: Teszt
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Meggyi001: Telefonjaim a kezdetektől máig, avagy: My phone's antology
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kis Tigris
tag
Sziasztok
Volt tegnap nem kis kálváriám a Win7 újra rakásával (vagy 5 éve nem volt újra rakva), este nagy nehezen több órás szenvedés után sikerült.
De... 2 partícióm van, c és d. C volt mindig is a rendszerpartíció (150Gb) a D meg tároló + játékok install helye (750Gb). Tegnap kényszerűségből a D-re is kellett telepítenem a Win7-et. Aztán nagy nehezen sikerült az eredeti helyére a C-re. Most a D-t szeretném "szűzzé" tenni, de az istennek sem tudom újra formatálni, gondolom azért mert ott is van egy Win7 példány :/ Fájlokat nem tudom törölni onnan (gondolom mert rendszerfájlok), a Windows telepítőből nem tudok szintén formatálni, mert USB billentyűzetem van, s újraindítás után ugyebár hamar be kellene az F2-vel lépni a biosba a bootolást a dvd meghajtóra állítani, de akkor még az USB billentyűzet nem aktív :/
Van erre valami megoldás??? Vagy létezik valami program, amit C-ről indítva mindenféle tiltást és korlátozást kikerülve törölné és újra rakná a D partíciómat?
Válaszokat előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fali konzol lapos tévékhez
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Álmodtam egy nagyot! Persze! Hisz alszom! WD Red 3.5 8TB 5400/256MB (WD80EFAX) Ingyé FOX!
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD - STEAM DECK
- Samsung, WD, Micron 2TB Gen4 NVMe SSD!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Hozz a Nyuszi Tárolót? Hozzon! Yó áron érdekel? Persze! WD 2TB LILA (WD22PURZ) INGYÉ FOX-al mégjobb?
- A Panasonic Toughpad IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Fotó állvány eladó
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest