- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Yézi: 10 év
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kis Tigris
tag
Sziasztok
Volt tegnap nem kis kálváriám a Win7 újra rakásával (vagy 5 éve nem volt újra rakva), este nagy nehezen több órás szenvedés után sikerült.
De... 2 partícióm van, c és d. C volt mindig is a rendszerpartíció (150Gb) a D meg tároló + játékok install helye (750Gb). Tegnap kényszerűségből a D-re is kellett telepítenem a Win7-et. Aztán nagy nehezen sikerült az eredeti helyére a C-re. Most a D-t szeretném "szűzzé" tenni, de az istennek sem tudom újra formatálni, gondolom azért mert ott is van egy Win7 példány :/ Fájlokat nem tudom törölni onnan (gondolom mert rendszerfájlok), a Windows telepítőből nem tudok szintén formatálni, mert USB billentyűzetem van, s újraindítás után ugyebár hamar be kellene az F2-vel lépni a biosba a bootolást a dvd meghajtóra állítani, de akkor még az USB billentyűzet nem aktív :/
Van erre valami megoldás??? Vagy létezik valami program, amit C-ről indítva mindenféle tiltást és korlátozást kikerülve törölné és újra rakná a D partíciómat?
Válaszokat előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- World of Tanks - MMO
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Gyúrósok ide!
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szélesre tárt ablak: Teszten az LG UltraGear 45GX950A OLED monitor
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Samsung 990 Pro 4TB M. 2 2280 NVMe with Heatsink!
- WD BLACK SN850X NVMe 2TB - Új
- Western Digital Purple 4TB HA520 - WD43PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- MOST NAPONTA -1000 FT: Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged