- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- RIOS Gépház: Új design az IT Cafe-n!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
Volt nekem is ilyen esetem az egyik frissítéssel, és ahogyan hzsolee írja az akkuhoz lesz frissítés nem a csavarhúzóhoz.
3x kellett neki indulnom, nem vagyok benne biztos de asszem' az okozta a gondot, hogy a telefon elment frissítés közben alvóba és ilyenkor ugye BT kapcsolatot is takarékba rakja.Persze az is lehet, hogy neked ténylegesen a csavarozóra jött frissítés, találtam neten olyan írást akinek szintén kakukk lett frissítés után.
Mindenesetre nézd meg, hogy a csavarozóról leszedve az akkuhoz tud-e csatlakozni az app?
Úgy rémlik hogy egy ilyen félresikerült frissítés után ez a hosszan tartott gombnyomás lehelt újra életet bele. Gyakorlatilag ez újraindítja a BT modult az akkun.
-
hzsolee
őstag
A seképsehang mit jelent? Próbáld az akkun ki bekapcsolni a Bluetooth-t. Esetleg újra hozzáadni az apphoz a cuccot.
Szerintem az akkuhoz van új firmware nem a csavarozóhoz... legalábbis a múltkor mintha nekem azt írta volna 🤔Hmmm... már töröltem. Pedig szoktam ilyenkor szkénshotot csinyáni...de kidobtam már
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Mobil Klíma Camry Premium 9000 BTU 2640 W Újszerű Garanciás
- Xiaomi Humidifier 2 - Okos párásító
- Újszerű Tesla Smart Air Purifier Pro L légtisztító + ajándék szűrőbetét
- IKEA TRÁDfri LED izzó E27 806 lumen - Meleg fehér Zigbee okosizzó
- Mofém Mambo-5 Fali mosogató csaptelep felső kifolyócsővel 152-0034-00
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest