- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
csiga8
senior tag
Köszönöm! Jó idő van, simán meg tudod csinálni a csiszolást is!
Nagyon fontos a maszkolás! A többit tényleg nem tudod elrontani. kb 400-as papírral lehet kezdeni aztán 600, 800, 1200, 2000. Papírtípusonként max 10 perc/lámpa. Egyszer megcsinálod, utána évente csak átpolírozod. Nem érdemes lakkozni sem, esetleg fólia, de azt bonyolultab beszabni és feltenni.
Amikor csiszoltam, még messze nem volt tervben, hogy egyszer lesz belőle videó. Elvileg jön majd Audi lámpa, azon megmutatom.
-
Általában én sem szeretem az akkus gépeket, igazából nem is nagyon van ilyenem, csak a háromféle Parkside ütvefúró, csavarozó. Fűnyíró szintén Parkside de benzines, a fűkaszát meg románoktól vettem vagy 5-6 éve a veresegyházi piacon, azt hiszem 18k volt az ára, hibátlanul teszi a dolgát azóta is, erős, nem fullad le mint az akkus a pázsitban, és fillérekért van hozzá minden ami kell. Viszont visszatérve a permetezőre a benzinmotoros tényleg túlzás lenne nekem.
-
Én amúgy gondolkodom rajta, bár jó lenne ha lenne 10 literes, nekem az lenne pont méretes, de hát ez van, jó lehet ez is. Tudom, hogy most volt - és sok helyen még van is - a performance változat, de annak sokallom az árát, annyit nem használom, hogy megérje a 22k-t. Amúgy most is Parkside-om van, a kézi pumpálós 5 literes, pont tegnap fújtam vele végig az érintett részeket gyomírtóval, miután végre kicsit elállt a szél.
-
-
csiga8
senior tag
Lesz majd bemutató erről is. Az egy MOSFET, ami leég, és nagyon vigyázni kell, mert amit ráírnak az eszközre, hogy bírja a 185W-ot, annak kb a fele ( talán) igaz.
Több dolog miatt tud leégni, nekem a hűtőtartó repedt meg, nem vettem észre....
Most jött meg minap a másik MOSFET.Pasztát élből cserélni kell, az egy vacak gyurma, amit alátesznek a hűtőnek.
Ha képben vagy a határokkal, sokáig elketyeg, és mindenhol írják, hogy pontos.
Sok "tuningolós" videó van róla. -
-
bringasisti
őstag
A lágy indítás azért lényeg mert gyémánt csiszoló tárcsát is használok. Nagy a tömeg nem úgy mint egy vágó tárcsa esetében. Ennek ellenére hallom a készüléken hogy egyik pillanatról a másikra elkezdett darálni mikor leállítom. Sok black&decker gépem van, de ez nagyon keveset ment. Valami gyári hiba mert már csak 800 W gyártanak és nekem 900 W van
-
hzsolee
őstag
Hát azért annyira nem kerek a dolog. Ma jutottam töltő közelébe. Ha megáll, hogy tele az akku, az 19,7V.
Ez sajnos egyik verzió esetén sem jelent 100%-ot. A leírásukban 21V a full. Mert van egy másik verzióm is... kicsit másképp néz ki...az programozható is.
Aztán persze lehet ha nem parki, hanem más gyártó, ott más bms-el jobban kimaxolja a cellákat...
Mindegy...egynek jó lesz... -
Bandit21
addikt
Az alko ba igen egy 6 os fejét fog oda a persely amibe megy egy külső és egy szárnyas anya fogta rá azt a belsore..
De a belső perselyt 3 db kis 4 mm vastag 2 cm csavar fogta rá a fűnyírora így ahogy a hatos fej mozgott szét nyirta a kis csavarok menetét.
Ez a parkside eggyel jobb mert itt egy belső menetbe megy bele kívülről a csavar de a 3 fokozat magasság állító két tárcsája közul a belsőt itt is kis csavarok fogják a helyére.Ez szerintem hülyeség mert minden fordulásnal emelni kell a cuccot és akkor az kapja mint az alko esetében.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Tegap cca 8 órán keresztül világítottam a Performance LED-el 30%-ra állítva 8Ah akkuval.
Az akkuban nap végére még majdnem maradt 40%. -
Bandit21
addikt
Szegeden a régi 4 nem volt ami 9990 lett volna.
Az új 4 volt több is, 14990 ért, és láttam 8 at is. Az meg 19990
Valóban adná hogy+5 ért duplát de kettő 10.
Úgy voltam vele hogy ha a jobb Makita cuccoknak 1 db 5-6 ah van akkor minek ebbe 8 helyett 16.
A fu nem óriási nálunk kb 200+150 m2
Két hetente viszi valószínűleg egy töltéssel így is. -
radi8tor
MODERÁTOR
Balatonfűzfőn nyíló Lidl-ben micsoda akciók lesznek Március 21-től:
Ennyiért már best buy az ütvecsavarozó (2 éve 55555 Ft volt):
Az akkus ütvefúró is ajándék 15-ért. Használtam már egyszer, teljesen jó.
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
Meghoztad nekem is a kedvem ehhez, lecsaptam egyre én is.
persze nem olyan olcsón mint volt a boltban de hát így jártam.
Szóval jöhetnek a részletek a moddinggal kapcsolatban.
Szerk: ja közben megtaláltam az írásod a társtopikban.
Mennyire egyszerű az átalakítás? Ha szétszedem a csavarozót akkor hullik belőle minden ki vagy egyben marad? -
radi8tor
MODERÁTOR
8Ah-eseket úgy láttam nem kapkodták annyira, a smart 4Ah-s inkább a sláger, mert az már csak 10000-be került. (én bezzeg még akkor vettem mikor 17000-ért adták)
Decemberbe vettem egy batár akkus lámpát, ha mással nem akkor azzal fogom használni a 8Ah akkut (elég nehéz az hogy a kéziszerszámon legyen)
(10000 lumen teljes fényerőn 100 percet tud 8Ah akkuval)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Vicces képek
- Milyen videókártyát?
- iPhone topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- További aktív témák...
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged