Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
-
LOGOUT
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
suste
veterán
válasz
woodworm
üzenetére
És most sikerült életre kelteni a 9092-t?
Én meg ötletelek ezen a weboldal nem elengedésen, de jó lenne ha valaki más is látná, hátha eszébe jut valami. Ha csak leírja ezt így nekem valaki, akkor én sem hinném el hogy egy parancs parancssorban indítva jó, de weboldalt létrehozó scriptben meg máshogy viselkedik
.Még az jutott eszembe, hogy egyelőre nem állítottam be jelszót a lighttpd-nek, és ilyenkor simán admin -nal futtat-e mindent?
Persze érdekes lenne ha ez lenne a hiba, hiszen a feladatok/parancsok végrehajtódnak...
Egyébként valaki tudja hogy alkotók be felhasználót/jelszót a lighttpd alá? Elég lenne, ha a rendszer "admin" -t használná.Ja, én winscp-t használok fájlkezelésre.
-
válasz
woodworm
üzenetére
Linux alatt én a Midnight Commander-t szoktam használni, Left vagy Right menü, majd ott Shell link, és azt hiszem root@192.168.1.1 a Machine name formátuma, utána pedig a jelszót kéri még. Annyi, hogy az mc-t ilyenkor sudo-val szoktam indítani, hogy root-ként fusson, és nekem a routeren is át van írva az admin root-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen monitort vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Battlefield 6
- Elektromos autók - motorok
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Corsair Vengeance RGB DDR5 6000Mhz 2x16GB (32GB) DDR5 Memória
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS CM 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.