Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- gerner1
-
LOGOUT
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
suste
veterán
válasz
woodworm
üzenetére
És most sikerült életre kelteni a 9092-t?
Én meg ötletelek ezen a weboldal nem elengedésen, de jó lenne ha valaki más is látná, hátha eszébe jut valami. Ha csak leírja ezt így nekem valaki, akkor én sem hinném el hogy egy parancs parancssorban indítva jó, de weboldalt létrehozó scriptben meg máshogy viselkedik
.Még az jutott eszembe, hogy egyelőre nem állítottam be jelszót a lighttpd-nek, és ilyenkor simán admin -nal futtat-e mindent?
Persze érdekes lenne ha ez lenne a hiba, hiszen a feladatok/parancsok végrehajtódnak...
Egyébként valaki tudja hogy alkotók be felhasználót/jelszót a lighttpd alá? Elég lenne, ha a rendszer "admin" -t használná.Ja, én winscp-t használok fájlkezelésre.
-
válasz
woodworm
üzenetére
Linux alatt én a Midnight Commander-t szoktam használni, Left vagy Right menü, majd ott Shell link, és azt hiszem root@192.168.1.1 a Machine name formátuma, utána pedig a jelszót kéri még. Annyi, hogy az mc-t ilyenkor sudo-val szoktam indítani, hogy root-ként fusson, és nekem a routeren is át van írva az admin root-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Formula-1
- E-book olvasók
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Crimson Desert
- Gyúrósok ide!
- A jövőben egy új foglalat több CPU-generációt is kiszolgál majd az Intelnél
- iPad topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS B660M i5 12400F 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian LI LANCOOL 207 Inwin 650W
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B360 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Cooler Master MasterboxTD500 FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.