- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
-
LOGOUT
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
válasz
trance89 #1509 üzenetére
Mások is panaszkodnak a furcsa üzenetekre a logban Asus RT-AC1200GU és Redmi AC2100-on, issue-ként jelentve lettek hanwckf github-ján, de nem úgy tűnik hogy foglalkozna velük:
https://github.com/hanwckf/rt-n56u/issues/401
https://github.com/hanwckf/rt-n56u/issues/400
Szerintem kiindulási alapnak jó a kínaiak kódja, 1200GU/AC57U-n mennek a wifi ledek és működik az usb eszköz tulajdonságlapja, eddig nem szakadt a PPPOE, auditálni kellene a kódot (hogy van e benne backdoor), és javítani a kernel hibákat. Sajnos ez nem kis meló lenne, de utána forkolva tovább lehetne fejleszteni egy európai változatot belőle. Jelenlegi formájában valóban nem ajánlott a hanwckf napi használatra. -
attilav2
őstag
válasz
trance89 #1509 üzenetére
Megvan az 1 napos PPPOE uptime, a githubról fordított hanwckf-nak ez a része úgy tűnik rendben van:
Én is attól tartok hogy lehet benne hátsó ajtó, úgyhogy hamarosan megy vissza az alexey fw. Egyébként tetszik hogy mennek a wifi ledek és az usb eszköz tulajdonságlap(mennyi szabad hely van a diszken, diszk típusa, leválasztás) AC57U-n, de ennyiben ki is merül a hanwckf előnye.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest