Hirdetés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
rErEaT
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
emiatt is lehetett az, hogy egyébként nem is az volt a baj esetleg hogy nincs Generate opcióm...
távolról néztem rá mindig aztán láttam, hogy nincs na mondom akkor a logot meg se érdemes nézni...Aztán Teamviewerrel rájöttem, hogy távolról nem adja ki azt az opciót, igen van sok amit nem, de nem is baj.
De ez az opció összezavart
Ellenben sikerült meghegeszteni mindent amit akartam remélem nem fog összeesni már
2-2,5 mb/s sebességgel tudok le fel másolni az SMBről VPN-en keresztül.Szerintem nem rossz, főleg, hogy leginkább max onnan csak megnyitva lesz bármi is ahhoz meg nem kell nagyobb sebességet tudnia

Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Jogász topik
- Energiaital topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Elektromos autók - motorok
- Az év legnagyobb kalandjára hív az új AMD Software
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Corsair Vengeance LPX 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- ASUS Strix GeForce GTX 1080 8GB GDDR5X 256bit (ROG STRIX-GTX1080-A8G-GAMING) Videokártya
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Apple iPhone 13 mini 256GB Pink használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest