- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
Sajnos még nem

Ez még a linaro féle padavan-ng. Azért csináltam új fordítást hogy nekem is legyen SMBv2-es buildem, meg kísérleteztem is hogy lehet e csökkenteni a fw méretet ha ezt azt kiszedek belőle, úgy hogy közben minden skin bennmarad, meg kíváncsi voltam hogy egy rendesen beállított virtuális gépbe mennyi idő alatt fordul le, ubuntut és származékait nem akarom egyelőre felrakni. Majd még lehet csinálok egy olyan SMBv2-es full skins buildet, amiben benn marad az aria2 és csak az orosz nyelv lesz kiszedve, hogy úgy mekkora az fw mérete. Én is várom már hogy bekerüljön a prometheusba az új dm38 féle repo
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- 3D nyomtatás
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- World of Tanks - MMO
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6400 / GTX 1060 6GB / 16GB DDR4 / 128SSD+ 500GB SSHD
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / RTX 2080 / 16GB DDR4 / 480GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest