Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
Sajnos még nem

Ez még a linaro féle padavan-ng. Azért csináltam új fordítást hogy nekem is legyen SMBv2-es buildem, meg kísérleteztem is hogy lehet e csökkenteni a fw méretet ha ezt azt kiszedek belőle, úgy hogy közben minden skin bennmarad, meg kíváncsi voltam hogy egy rendesen beállított virtuális gépbe mennyi idő alatt fordul le, ubuntut és származékait nem akarom egyelőre felrakni. Majd még lehet csinálok egy olyan SMBv2-es full skins buildet, amiben benn marad az aria2 és csak az orosz nyelv lesz kiszedve, hogy úgy mekkora az fw mérete. Én is várom már hogy bekerüljön a prometheusba az új dm38 féle repo
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- E-roller topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Parkside szerszám kibeszélő
- EA Sports WRC '23
- Battlefield 6
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4665, 100% AKKSI
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest