Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagypasztor
tag
válasz
bull84ghia
üzenetére
Szerintem elképzelhető. Biztosan van valamennyi tágulása ezeknek az érintkezőknek is, és ha nem terheled, akkor lejjebb megy a hőmérséklet. Úgy pedig szerintem összébb megy, aminek érintkeznie kell! Ha lehűl a noti, akkor nem indul normálisan? Vagy ha mondjuk alátámasztod középen a gépet, akkor nem érintkezik? Mert nekem is hasonló hibát produkál egy ilyesmi gép és ha alátámasztom, akkor megy gond nélkül. Gondolom addig, amíg túl nem tágul...
De mindenképpen szervizbe vidd! Egyébként meg ha a vidókártya a gond, nem fognak a merevlemezhez nyúlni. Szerintem a képeknek nem lesz semmi baja!
-
Imy
veterán
válasz
bull84ghia
üzenetére
Háát lehetséges. Akkor lehet nem az a rossz?
-
Code: 47
tag
válasz
bull84ghia
üzenetére
Akkor megerett egy pucolasra es ujrapasztazasra! Nekem kb -20 fokot eredmenyezett!!!
-
Code: 47
tag
válasz
bull84ghia
üzenetére
És úgy sem indul el, ha leveszed az akksit?
-
bull84ghia
őstag
válasz
bull84ghia
üzenetére
Érdekes dolgot vettem észre, ha nem is kapcsol be csak világítanak a ledek és megy a venti és ebben az állapotában hagyom hogy kikapcsoljon amikor lemerült utánna indul szépen a gép. Erre varjatok gombot

-
gabe_
őstag
válasz
bull84ghia
üzenetére
Vidd el garizni.
-
bull84ghia
őstag
válasz
bull84ghia
üzenetére
Elkiabáltam megint nem kapcsol be, tegnap egész nap ment hiba nélkül most megint nem indul.
-
Imy
veterán
válasz
bull84ghia
üzenetére
Hát ez lehet valami kontakt hiba, vagy BGA forrasztási hiba, egyszer eléri a padet, egyszer nem azaz szakadás van, és nem érintkezik. Egy resoldering lehet segíteni rajta. De hagyd addig amíg teljesen be nem adja a kulcsot. A VGA chip szokta beadni a kulcsot.
-
gabe_
őstag
válasz
bull84ghia
üzenetére
Monitorozd a hőmérsékleteket, van rá progi, abból kiderül. Ha még garis és hibás, akkor egyértelmű, hogy szerviz. Még a takarítás is.
Pláne ha a fontos adataidat biztonságban tudhatod... -
gabe_
őstag
válasz
bull84ghia
üzenetére
Egy hozzáértő általi szétszerelés-takarítás-újrapasztázást kellene eszközölni a laptopon, és ha utána is fennáll a hiba, akkor nagyobb lehet a baj.
fecke78: akkor részemről passzolok.
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Vírusirtó topic
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Revolut
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Direct One (műholdas és online TV)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP 15 - Intel N4000 I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Keresünk dokkolókat
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Pláne ha a fontos adataidat biztonságban tudhatod...