Hirdetés
- Garry84: Sumák aprós?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dxx
tag
válasz
HatakeKakasi #217 üzenetére
Hát nem működik ott is ugyan az van. Ennek annyi.
-
Dxx
tag
válasz
HatakeKakasi #206 üzenetére
Jut eszembe nem is tudjuk tv-n tesztelni. Ahhoz kellene valamilyen driver ha meg rá lesz téve teljesen meghal a gép a Windowsnál már semmi nem látszik olyankor. Így nem lehet kipróbálni
-
Dxx
tag
válasz
HatakeKakasi #198 üzenetére
Nem az én gépem, de majd mondom a gyereknek kösse rá, próbát megér. Bár ha a szalagkábel lenne a ludas akkor szerintem állandóan ugyan az a képhiba jelentkezne, de itt mindig változik valamikor nincs aztán lesz. Reggel amikor állt egy egy bő 8 órát szinte tünetmentes és csak 20-30 perc után kezdi el produkálni a hibákat. Én ezért is zárnám ki a szalagkábel hibáját.
-
Gabesz1019
senior tag
válasz
HatakeKakasi #199 üzenetére
Rendben, köszi. Akkor ezek szerint a kép nem stimmel.
-
bela5
senior tag
válasz
HatakeKakasi #199 üzenetére
Úgy van...
-
Dxx
tag
válasz
HatakeKakasi #191 üzenetére
Csíkozza a képernyőt, már a BIOS-ban... Windowsban pixelhibák vannak az idő előrehaladtával egyre több, Driver feltelepítése után szivárvány effektus a Windows helyett. Volt már ilyen jelenség asztali vga-nál így biztos vagyok benne hogy az a ludas. Egy kemencés újraforrasztás biztos megoldaná a problémát de erre nincs szakember ismerősök között.
-
Gabesz1019
senior tag
válasz
HatakeKakasi #183 üzenetére
Köszi.
-
Gabesz1019
senior tag
válasz
HatakeKakasi #181 üzenetére
Köszi szépen. Ezek saját tapasztalatok?
Esetleg tudsz olyan oldalt mondani, ahol vannak fent notebook tesztek? Vagy akár notebook VGA tesztek?
-
Gabesz1019
senior tag
válasz
HatakeKakasi #179 üzenetére
Azért kérdeztem, mert leginkább netre kellene, de néha azért játszanák is rajta olyan játékokkal mint pl. GTA IV, NFS Shift.
-
válasz
HatakeKakasi #174 üzenetére
Na ez viszont jó ha így is meg lehet oldani a win7 telepítést, ha már nem adtak hozzá gyári telepítőt. Köszönöm a segítséget.
Annyit sajnálok, hogy akkor nem lesz meg ez a packard bell féle skin bejelentkezéskor, a drivereket pedig mivel engedi kiírni azt bármikor ki tudom írni és fel tudom tenni, maga az op rendszer kinézet változna ezek szerint. -
bela5
senior tag
válasz
HatakeKakasi #172 üzenetére
Milyen igaz...
-
válasz
HatakeKakasi #169 üzenetére
Csak ez eredeti windows amiatt vesződök csak, ha másik win7eet tennék r á az már sajna nme lenne az és itt minden program adott vagy csak annyi lenne hogy másik win7nél is a notebook drivereit felrakom és ugyan olyan lenne?
-
válasz
HatakeKakasi #160 üzenetére
IDE-re állítva nem indul el a winows. Egyébként azért nem akarom formázni a rejtett winyót mert akkor elveszik a gyári win7 telepítő akármi amit vissza akarok állítani, hogy ki tudjam írni.
-
bela5
senior tag
válasz
HatakeKakasi #142 üzenetére
Én is erre gyanakszom, de ahogy olvasom ez sem sikerült neki...
-
Źşë'
addikt
válasz
HatakeKakasi #140 üzenetére
oksa köszi, am próbáltunk feltenni rá egy xpt- de a már leírt hiba miat leállt a telepítése, beolvasta a fájlokat és utána a kék képernyővel leállt a dolog
-
Źşë'
addikt
válasz
HatakeKakasi #137 üzenetére
az a legrosszabb tudod, h ő sem tudja mihez nyúlt már és ezek után megkeresni a hibát, arról nem is beszélve h nem nagyon érteka linuxhoz
hawer mondta h mikor bebootolt egy szöveges felület fogadta, és ott állítgatott ugye...
azt nem értem h miért nem lehet szűz, oprendszer nélküli gépet árulni, csak az ember szív vele...van esetleg valami 5leted h mit lehet ott állítgatni? mert annyit láttam h betűk voltak h e - edit, b - boot, c - parancssor stb... linpus rendszer, egy csomó hibát ír és valami deleted -re utaló sorok vannak... mit lehet ennyire elqrni h ne álljon fel az a rendszer?
köszi a rám fordított időt!
-
bela5
senior tag
válasz
HatakeKakasi #133 üzenetére
Azért az sem mind1,hogy milyen Acer... Nekem például az Acer Travelmate 5520-asom 2,5évesen is tökéletesen működik,és semmi pénzért el nem adnám....Most is arról írok...de mint mondtam kicsit prémiumabb kategória...
-
bela5
senior tag
válasz
HatakeKakasi #128 üzenetére
Pontosan...
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
HatakeKakasi #126 üzenetére
Én úgy tudom hogy az Acerrel
mod: igen, az Acerrel, a Gateway-jel és az eMachines-szel együtt -
bela5
senior tag
válasz
HatakeKakasi #124 üzenetére
jaja....Csak hírtelen nem tudtam fejből a nevét...igazad van... Tényleg élek a válasz után..
-
bela5
senior tag
válasz
HatakeKakasi #121 üzenetére
Az egy programozható gomb... van egy program(aminek a nevét,most így hírtelen nem tudom megmondani) azzal tudod beállítani a funkcióját.... Egy-két órán belül meg tudom neked nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- MAKULÁTLAN! Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- MacBook Air 13" M1 8GB ram, 256GB ssd, magyar billentyűzet
- SZÉP! Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/512GB NVIDIA A3000 6GB FHD
- SZINTE ÚJ! MacBook Air M4 - 13 , 16 GB RAM, 512 GB SSD, Éjfekete + 4 év garancia + balesetbiztosítás
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - 7 Ciklus - 100% Akkumulátor - MAGYAR - Ezüst - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest