Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dxx
tag
válasz
HatakeKakasi
üzenetére
Hát nem működik ott is ugyan az van. Ennek annyi.
-
Dxx
tag
válasz
HatakeKakasi
üzenetére
Jut eszembe nem is tudjuk tv-n tesztelni. Ahhoz kellene valamilyen driver ha meg rá lesz téve teljesen meghal a gép a Windowsnál már semmi nem látszik olyankor. Így nem lehet kipróbálni

-
Dxx
tag
válasz
HatakeKakasi
üzenetére
Nem az én gépem, de majd mondom a gyereknek kösse rá, próbát megér. Bár ha a szalagkábel lenne a ludas akkor szerintem állandóan ugyan az a képhiba jelentkezne, de itt mindig változik valamikor nincs aztán lesz. Reggel amikor állt egy egy bő 8 órát szinte tünetmentes és csak 20-30 perc után kezdi el produkálni a hibákat. Én ezért is zárnám ki a szalagkábel hibáját.
-
Dxx
tag
válasz
HatakeKakasi
üzenetére
Csíkozza a képernyőt, már a BIOS-ban... Windowsban pixelhibák vannak az idő előrehaladtával egyre több, Driver feltelepítése után szivárvány effektus a Windows helyett. Volt már ilyen jelenség asztali vga-nál így biztos vagyok benne hogy az a ludas. Egy kemencés újraforrasztás biztos megoldaná a problémát de erre nincs szakember ismerősök között.
-
Dxx
tag
Sziasztok
Packard Bell Easynote MB66 os típusban cserélhető a vga?
Mielőtt mondanátok szedjem szét nézzem meg, nincs nálam a noti és erre nincs lehetőségem.
Válaszotok előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Hobby elektronika
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Apple MacBook
- Hisense LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Latitude 7440 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe SSD magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- HP ZBook Fury 15 G8 - i7-32GB-1TB
- HP Elitebook 845 G8 - Ryzen5/16GB/500GB
- Katana HX B14WFK 15.6" QHD IPS i7-14650HX RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- 27% - ASUS Vivobook S15 OLED Notebook! Ryzen 5 5600H / 24GB 3200MHz / 500GB NVMe
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- Asus STRIX Gaming PC! 7800X3D / RoG RTX 5070 TI / 32GB 7600MHz / SSD 1TB / 850w Gold! BeszámítOK!
- ASUS ROG Strix SCAR 16 / Ultra 9 275HX / RTX5090 / 32GB / 2TB NVMe! BeszámítOK
- darkFlash ZR12 Darkstorm
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ezt még nem tudom pontosan. Nem lett volna baj hogy ha cserélhető benne a vga... De így jártunk.