- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RealJackal
csendes tag
válasz
ace_ventura
üzenetére
En a G1 es steppinges Prescottomat 18 K ert vettem ujonan a PcLandtol, persze ez nem jelent semmit (vagyis nem azt mondom hogy az egesz sorozat G1 es, de azert van ra sansz, a boltban erdeklodhetsz). Ami lenyeges, ez nem dobozos proci, hanem ''OEM''
, ugy hogy meg tudod nezetni veluk egyenkent az osszeset, ha hajlanak erre. Lenyeg: a G1 nekem egy gagyi 2-3K s Glacial Tech hutovel siman ment alapfeszen 4.1 el, csak a memoriaim nyavajogtak az FSB emeles miatt. Ergo, meg kozel sem aknaztam ki a tuningpotencialt belole, de ennek az az oka, hogy semmilyen olyan alkalmazast nem futtattam, amihez szukseg lett volna erre. -
robyeger
addikt
válasz
ace_ventura
üzenetére
250FSB-t a Gallatin magnak is birnia kellene, szerintem hasonlókra lehet képes egy ''G1'' steppinges Prescott mag is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Path of Exile (ARPG)
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
- Robotporszívók
- Styx: Blades of Greed - Ami eddig történt
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, ugy hogy meg tudod nezetni veluk egyenkent az osszeset, ha hajlanak erre. Lenyeg: a G1 nekem egy gagyi 2-3K s Glacial Tech hutovel siman ment alapfeszen 4.1 el, csak a memoriaim nyavajogtak az FSB emeles miatt. Ergo, meg kozel sem aknaztam ki a tuningpotencialt belole, de ennek az az oka, hogy semmilyen olyan alkalmazast nem futtattam, amihez szukseg lett volna erre.