Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
RealJackal
csendes tag
válasz
ace_ventura
üzenetére
En a G1 es steppinges Prescottomat 18 K ert vettem ujonan a PcLandtol, persze ez nem jelent semmit (vagyis nem azt mondom hogy az egesz sorozat G1 es, de azert van ra sansz, a boltban erdeklodhetsz). Ami lenyeges, ez nem dobozos proci, hanem ''OEM''
, ugy hogy meg tudod nezetni veluk egyenkent az osszeset, ha hajlanak erre. Lenyeg: a G1 nekem egy gagyi 2-3K s Glacial Tech hutovel siman ment alapfeszen 4.1 el, csak a memoriaim nyavajogtak az FSB emeles miatt. Ergo, meg kozel sem aknaztam ki a tuningpotencialt belole, de ennek az az oka, hogy semmilyen olyan alkalmazast nem futtattam, amihez szukseg lett volna erre. -
robyeger
addikt
válasz
ace_ventura
üzenetére
250FSB-t a Gallatin magnak is birnia kellene, szerintem hasonlókra lehet képes egy ''G1'' steppinges Prescott mag is.
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Crimson Desert
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sorozatok
- BMW topik
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Autós topik
- További aktív témák...
- Újszerű Apple Macbook Pro 13 - Touch B - M2 - 8/256GB - 18 Ciklus - 100% akku - MAGYAR -asztroszürke
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4666
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4598, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, ugy hogy meg tudod nezetni veluk egyenkent az osszeset, ha hajlanak erre. Lenyeg: a G1 nekem egy gagyi 2-3K s Glacial Tech hutovel siman ment alapfeszen 4.1 el, csak a memoriaim nyavajogtak az FSB emeles miatt. Ergo, meg kozel sem aknaztam ki a tuningpotencialt belole, de ennek az az oka, hogy semmilyen olyan alkalmazast nem futtattam, amihez szukseg lett volna erre.