- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ace_ventura
tag
válasz
robyeger
üzenetére
Köszi, megvan a proci, és alapfeszen (1.3875V) 255 FSB-vel 4,5 órán át is bírta a Prime95-öt [link], szóval a teljesítményével nagyon meg vagyok elégedve.
Viszont a hőmérsékletével már nem annyira, mert 3.83 GHz-en 100%-on terhelve 72-74 fokos volt (ezt már orvosoltam, lásd alább), ami az előző 2.8 GHz-es Northwood-omhoz képest kb. 10 fokkal több, pedig a G1-ről azt olvasni, hogy a régebbi Prescott-okhoz képest kevésbé melegszik. Szétkaptam az egész gépet, újra pasztáztam a procit, és a házban az elülső Antec TriCool venti fordulatszámát felvettem közepesre, így már az 1 GHz-el lassabban üzemelő Northwood hőmérsékletét hozza terhelve. [link]
Sajnos azonban terheletlenül még mindig 54 Celsius fokos. Ez vajon miért nem ment le szintén?
Kiegészítő info: a procin a konfigomban olvasható 5 hőcsöves Thermalright XP-120 hűtő van, amin egy Papst 4412 FGL csücsül, tehát nem gyári hűtéssel próbálom a tuningot.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel I7-7700K / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 9400F 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4431
- HP Thunderbolt 4 kábel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- Ram bazár DDR3 (4GB/2GB)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest