Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• domi007

őstag

Hi,
    Kisé kimaradtam a fórumból, mert összevissza jártam a nyáron, de végre itt vok. Na szóval tegnap úgy döntöttem, hogy megpróbálom megtolni a kis Celeron D-t. AGP, PCI lefixál, sőt régebbi tapasztalat miat memória is....Na és újra előjött a régi probléma, amit leírtam néhány oldallal előbb:
    A memnek 3 állítása lehet:
    266MHz--sz@r, a Windows el sem indul, olyan lassú
    333MHz--kicsit jobb, elindul a windows, de az alpból automatikusan induló progik (NAV,Skype) már nem töltődnek be a ramba, legalább 10 percen küszködött a Windows, majd egy resettel és BIOS visszaállításal helyrehoztam arendszert.
    Auto--Hát ezzel megy a gép, de kb 3,1GHz-s procinál tovább nem bírja a mem(amit meg is értek, mert nem egy tuning darab)
    Szóval kellene vmi megoldás....
    Olvastam az előttem hozzászólónál az átírt BIOS-okról..Lehet, hogy nekem is ez lenne a megoldás?Olyan BIOS, amin rugalmasabban lehet állítani a mem frekit?
    Boocsi, hogy újra feltesezm a kérdést, de az előzőkben asszem nem sok választ kaptam, ami segített volna(ez nem szemrehányás akar lenni!)
    THX!
    u.i.:az előző hozzászólást kicsit pontosítom, mert abban elméletben gyorsabb volt a gép(pl. ott azt írom, hogy betöltődött a windows 266MHz-nél--nos ez nem igaz, tehát az itteni adatok a jók, és pontosak)

Új hozzászólás Aktív témák