Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Overwatch 2

Új hozzászólás Aktív témák
-
Raysen623
veterán
válasz
KaraDani
üzenetére
Egyértelműen én vagyok a leggyengébb játékos a mezőnyben a magam harmatgyenge 46%-os kill participation-ével és 3 arany medállal comp-on. Nyílvánvalóan vannak nálam lényegesen jobbak (gondolom te is az vagy és ezért minden tiszteletem), akik kiérdemelten váltak azzá. Én csak casual szinten tolom, és bocsásd meg amiért némi értetlenséggel állok bizonyos dolgok előtt, ráadásul még arra is vetemedem olykor, hogy ennek hangot is adjak.
Azt hittem ezen a helyen az ilyen kétkedéseket értelmes keretek közt lehet tisztázni, de belőled kiindulva úgy tűnik tévedtem. Legközelebb kérlek kímélj meg az ilyen szintű véleményorgazmustól.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

TBT