- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
-
LOGOUT
Overwatch 2

Új hozzászólás Aktív témák
-
torik
senior tag
válasz
Pocok256
üzenetére
Én 107-es létemre amikor pugoltam simán bedobott olyan csapatba ahol az átlag szint 30 körül mozgott, megvolt természetesen a Hanzo/Genji maines tag aki akkor sem váltott másra amikor már spawnról kilépve legyalulta az ellen, de volt olyan törpés tag is aki három körön keresztül próbálta felhúzni a turretet és 3 körön keresztül minden egyes alkalommal megakadályozta az ellenfél csapat.
Az hogy ezekkel beszélni, hatni rájuk képtelenség gondolom nem meglepő senkinek
Lehet egy idő után elkezd ténylegesen velem egyszintűekkel összerakni (nem account hanem szellemi szintre gondolok), de az elején akárhogy nézem ez elég gyatra dolog, és bőven ok a ragelésre
premade-el már más volt a téma, az már korrektebbül működött. Volt ott is 1-2 stomp mindkét oldalról de túlnyomó részt balanszolt meccseket toltunk.Más: csak én sokallom a 300 pontot a bling fegyverekért? Release óta toltam 363 győztes meccset, amire nagyban rájátszott a kezdeti hype. Ki mit gondol, egy átlagos személynek mennyi meccset kéne lezavarnia hogy összejöjjön 300 kredit egy arany cuccosra?
Új hozzászólás Aktív témák
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Gamer PC - Ryzen 5 5500 - RTX 3070 AORUS - 16 GB RAM - 500 GB NVMe SSD
- EKSÖN! Microsoft Surface Prémium Érintős Laptop Ultrabook 13,5" -65% i5-7300 8/256 Tűéles Retina
- Xiaomi 15T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ZOTAC GeForce RTX3080 AMP HOLO LHR 10GB Dobozos
- AKCIÓ!!!! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

premade-el már más volt a téma, az már korrektebbül működött. Volt ott is 1-2 stomp mindkét oldalról de túlnyomó részt balanszolt meccseket toltunk.
TBT