- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Indavideo te bánat.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- R.I.P. Aláírások
- A KOReader ebook olvasó program
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sasos
senior tag
-
Ablakos
őstag
válasz
wolfman #3999 üzenetére
Ősszel váltam meg a majd egy évtizedes freemail accountomtól. Nekem nem a gyorsaság, hanem az iszonyatos spam áradatból volt elég. Mindennap azzal kezdtem, most melyik levelet is kell szűrögetni az outlooknak. Gmailre váltottam. Nem bántam meg. A webes felülete is nagyon jó.
-
-
InfiniteReality
őstag
válasz
wolfman #3811 üzenetére
Ezzel sajnos nem tudsz mit kezdeni, az emailt alapvetően nem nagy file-ok küldözgetésére találták ki. Ezzel együtt kell, és lehet is élni (hiszen van alternatíva).
Igaz, egy kicsit "kényelmetlenebb", de viszonylag egyszerűen vannak megoldva ezek a "nagyfileküldő" szolgáltatások. Még regisztrálni sem kell, a Mammutmailnek pedig angol és magyar felülete is van. Egyszerű mint egy faék.
-
InfiniteReality
őstag
válasz
wolfman #3809 üzenetére
Nem, bizonyos levelezőrendszereknek (pl Citromail) van ilyen külön szolgáltatása. De alapvetően az email mérete minden rendszerben korlátozott. Ha jóltudom, gmail esetén ez pl 25Mbyte (tehát az email + a csatolány együttesen nem haladhatja meg e méretet).
Vanna ingyenes szolgáltatások (pl mammutmail.com, sendlargefiles, yousendit, toldacuccot.hu), amik ugyanúgy működnek mint a Citromail óriáslevél szolgáltatása. De ilyen óriáslevél szolgáltatás talán a freemailben is van.
Van értelme ennek a korlátozásnak, mert elég hülyén néz ki pl egy DVD méretű anyagot emailben elküldeni. Az email nem erre való. -
InfiniteReality
őstag
válasz
wolfman #3806 üzenetére
A címzettek száma nem Outlook beállítás, hanem pl Exchange szerver esetén bizonyos hosszúságú lehet a TO és/vagy a CC mező (byte-ban van megadva, azthiszem 1024).
Mondjuk lehet nem Exchange kiszolgáló esetén van valami egyéb alapértelmezett beállítás.
Az biztos, hogy a címzettek száma nem véletlenül van lekorlátozva. Bizonyos szolgáltatók spamnek veszik, ha "túl sok" címzett van a levélben.
A csatolmány mérete szerintem szintén nem Outlook beállítás, hanem szolgáltató oldali. -
InfiniteReality
őstag
válasz
wolfman #3344 üzenetére
Az Outlooknak van saját indexelése is. Mivel az SSD miatt a Windows Search szolgáltatás nálam le van tiltva, ezért csak az Outlook sajátja működik. Némiképp lassabban indexel, illetve a tiltott Search miatt a W7 unified keresője se működik.
XP alatt az Outlook saját indexelése sem működik rendesen, csak az advanced find-dal lehet valamire értelmesen rátalálni. A Windows Search ráadásul az XP-t jobban belassítja, mint a Win7-et. -
serwer
csendes tag
válasz
wolfman #1378 üzenetére
A pfbackup-nak akkor van értelme, ha a mentést egy másik partrícióra vagy egy másik merevlemezre készíted. Ha elindítod a progik, akkor lesz egy beállítások gomb és ott be tudod állítani hogy hány naponként és hová mentsen ill. figyelmeztet a mentésre.
Alapértelmezetten a már meglévő mellé mentene és ennek tényleg nincs értelme, mivel egy windows összeomlás esetén nehezen visszanyerhető a fájl.
Ezért nem szabad a levehető rádió-előlapot a kocsiban tárolni, saját tapasztalatEgyébként megnyugtatlak, hogy én is szoktam bénázni az outlook újratelepítésekor. Amikor feltelepíted az outlook-kot, akkor létrehoz automatikusan egy üres .pst fájlt és alapértelmezetté teszi.Amikor beimportálod a régit, akkor először ezt alapértelmezetté kell tenni és utána kitudod törölni a telepítéskor létrehozott üres .pst-t.
-
serwer
csendes tag
válasz
wolfman #1376 üzenetére
én is így szoktam visszaállítani xp újratelepítés után és benne van a névjegyalbum, de én a pfbackup.exe-t használom biztonsági mentésre.Ez a kis progi Microsoft hivatalos biztonsági mentő programja, nem is értem miért csak a outlook súgója hivatkozik rá és miért nem települ automatikusan?
Az is előfordulhat, hogy nem a régi, mentett .pst-d az alapértelmezett.
Egyébként figyelmedbe ajánlom a Genie Backup Manager Professional programot.A neve is mutatja, remekül testreszabható mentést lehet végrehajtani Windows újrahúzás előtt és nem csak az outlookhoz használható.
[ Szerkesztve ]
-
serwer
csendes tag
válasz
wolfman #1357 üzenetére
a freemailes fiókodhoz az internetszolgáltatód smtp címét kell beírnod, mert csak így tudja elküldeni a tesztüzenetet az outlook.
Idézet a freemail súgójából:
"Mit adjak meg a kimenő levelek kiszolgálójaként freemail postafiókomhoz?A kimenő levelek kiszolgálóját az internetkapcsolatot biztosító szolgáltató adja, itt tehát saját szolgáltatód SMTP szerverét kell megadnod. Ha nem tudod ennek a nevét, fordulj szolgáltatód ügyfélszolgálatához."
[ Szerkesztve ]
-
válasz
wolfman #1357 üzenetére
Hali!
Amúgy a webes felületen be tudsz lépni?
Outlookhoz ezt kellene beállítani(bocs ha nem lesz újdonság, de hátha)
POP3: mail.freemail.hu
Felhasználónév: xyz@freemail.hu (tehát a teljes email cím)
POP3 szerver port: 110 (tehát NEM IGÉNYEL titkosított kapcsolatot (SSL))
NINCS Biztonságos jelszó hitelesítés(SPA)Illetve még egy dologra tudok gondolni, hogy a Freemail SPAM szűrője "erős fokozatra" van állítva...Ha ez a helyzet, akkor ne törödj vele, hogy nem tudsz tesztüzenetet küldeni az Outlookból, attól függetlenül ha a KÜLDÉS/FOGADÁSRA kattintasz lejönnek a levelek...
De először próbálj belépni a webes felületen, mert akkor kiderül, hogy valóban jó-e a felhasználónév ill. jelszó.
Ha így sem tudsz esetleg belépni, akkor még az lehet, hogy inaktív a fiókod, ha 90 napig semmi adatforgalom nincs rajt(vagy nem lépsz be), akkor fordul ez elő. Egyszerúen lépj be újra a webes felületen, mert ilyenkor csak ott lehet.
[Felhasználási feltételek 2.2-es pont]Remélem segít...
Fire.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam