Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz
bugizozi #5288 üzenetére
a kérdező szerintem leginkább személyes tapasztalatokkal rendelkezők ajánlatát várta volna..
más:
az én problémámra visszatérve...ha nyitok egy új levelet és a forráskód szerkesztőben felülírom az ott lévőt az általam készítettel (amit nem eszik meg levélpapírként), akkor tökéletes formátumban küldi el a levelet.most akkor ez tényleg csak így működhet?
oké, hogy régi és buta programról beszélünk....de hogy magát a HTML kódot se tudja értelmezni... (???) ...jujjj
-
törölt tag
válasz
bugizozi #4285 üzenetére
Akkor azt elvileg nem látja, hogy mit csinálok a levéllel, max annyit, hogy megkaptam-e?
A probléma onnan ered, hogy állítólag olvasatlanul töröltem egy levelet. Ami egyrészt nem valószínű, hogy igaz. Másrészt pedig csak akkor válik olvasatlanná egy levelem, ha duplaklikkel megnyitom.
Próbálok rájönni a másik fél honnan vette, hogy olvasatlanul töröltem egy levelet.[ Szerkesztve ]
-
alienpapa
senior tag
válasz
bugizozi #4078 üzenetére
ááá gyerekek..... Sikerült! Iszonyat béna vagyok.
Leírom a tapasztalatomat, mert hátha más is beleesett abba a hibába amibe én.
Az volt a gond, hogy én az internethez használta e-mail címmel + jelszóval próbáltam bejelentkezni, ami NEM jó. A szolgáltatótól kapott e-mail fiókkal kell bejelentkezni. Én nem is tudom hogy nézhettem be ennyire.A beállításokkal is játszani kellet. Semmi más nem működött, csak ez:
SPA kikapcsolás
port: 25 (ellentétben a leírásokkal a 465 nem működik)
nincs SSLMás téma...
Tegnap raktam egy új windows-t és gondolom a pop3 miatt az outlook ledarálta az e-mailjeimet. Van-e arra lehetőség, hogy ez ne fordulhasson elő? Szóval bármit is csinálok outlook alatt a freemail postafiókomon lévő levelek ne változzanak. Pl ha törlök egy levelet outlook-ból az a freemailről ne törlődjön. Vagy ehhez már IMAP kell?Egyébként köszönöm mindenkinek a segítségét!
-
borzfold
csendes tag
válasz
bugizozi #4018 üzenetére
Köszönöm, mindkét verziót én is néztem, különböző helyeken. A CC azért nem jó, mert a CC-ben szereplő név megjelenik a cimzettnél is, és ez azt jelenti, ha a címzett "válasz mindenkinek"-kel válaszol, elszaporodnak a változatok. A második, a BCC jó lenne, de az meg egy idegen fizetős sw, amit több gépen kellene installálni, ha ők meg tudták csinálni, akkor én is (talán az itteni fórumozók segítségével
, a probléma nem tűnik olyan bonyolultnak).
-
InfiniteReality
őstag
válasz
bugizozi #3796 üzenetére
2003-as Exchange-dzsel és 2003-as Outlook-kal mindenképp NK2-es file-ban lesz a cucc. XP alatt a helyes elérési út \Application Data\Microsoft\Outlook vagy Local Settings\Application Data\Microsoft\Outlook.
A mailboxba akkor kerülnek be ezeknek az NK2 fileoknak a tartalma, ha előbb az Exchange lecserélődik 2010-re, utána a gépeken helyesn migrálva (tehát felültelepítve a régi Office-t) kerül fel az Office 2010. Ekkor első indításkor berántja az NK2 fileokat a mailboxba, majd átnevezi .NK2.old kiterjesztésűre és többet nem használja.[ Szerkesztve ]
-
InfiniteReality
őstag
válasz
bugizozi #3690 üzenetére
Office 2010nél, home tab, new items, és ott külön írja hogy appointment és meeting. A pontos különbséget én sem tudom, inkább azt figyeljétek meg nektek melyik kell és meg kell tanítani az embereknek hogy azt használja mindenki. Mert azt tudja azt a dolgot, amire nektek szükségetek van.
Sok olyan user van aki véletlenszerűen kattintgat, mert vagy nincs képzés vagy nem érdekli
és így csinál valamit de mégsem jól. Teszteljétek ki a kettő közül melyik okés és azt kell használnia mindenkinek.
[ Szerkesztve ]
-
Victoryus94
őstag
válasz
bugizozi #3658 üzenetére
Köszi, ez működik.
Már csak az érdekelne, hogy tudom beállítani, hogy csak a háttérbe nyissa meg. (az már be van állítva, hogy ne tálcára tegye, hanem minimalizálja, ha "X"-elem, csak ugye nem alapból így indul)
Sikerült minden, köszi.Nekem jobban tetszik, mint a 7, és gyorsabb is. + ismerősöm AMD-nél dolgozik kint, és sikerült szereznem aktiválható kódot Win8PRO-hoz (gyakorlatilag "szülinapi ajándék" tőle.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
morfondőr
addikt
válasz
bugizozi #3385 üzenetére
Nem megosztani szeretném, hanem egy naptárba dolgoznánk többen, de minél egyszerűbben, mert sok kolléga nem túlságosan van otthon a számítástechnikában. Ezért lenne egyszerű, ha pl. az outlook-ban hozzáad egy új fiókot, beírja a nevet/jelszót és már kész is. Használni meg már tudják mert az alap céges levelezés is az outlook-on megy. Csak én, meg még páran ezt kívülről nem érem el.
-
morfondőr
addikt
válasz
bugizozi #3380 üzenetére
Ha az outlook-ban hozzá akarom adni a fiókot, akkor keresi egy darabig, aztán kiírja, hogy nem sikerült kapcsolódni. Próbálgattam már többféle manuális beállítást is, de nem sikerült. Egyébként office 2010 van fennt. Sehol nem találok HTTP-re lehetőséget, csak pop3 és imap-ra. Úgy gondolom, hogy ha böngészőben elérem, akkor valamiféle HTTP-s megoldás kéne. De nem vagyok biztos benne...
-
dtraveller
csendes tag
válasz
bugizozi #2951 üzenetére
Köszönöm, ezt már próbáltam.
A probléma ezzel ott van, hogy tudom használni, de nem tudom email címhez rendelni, csak van magának. Szabályokkal tudok operálni, ebben az esetben "szabály erdőt" kell létrehozni, de így is kell neki valami miatt egy pst a rendszermeghajtón mert anélkül nem akar működni.
-
bugizozi
őstag
válasz
bugizozi #2813 üzenetére
Fire/SOUL/CD
kraftxldKöszönöm a gyors reagálásokat!
Hál' istennek sikerült "megoldanom".
Az SBS2011 van Exchange, de még nem ezt használjuk, hanem Fedora/Postfix (IMAP) majd később állunk át erre.
Lehet ez kavart be, mert a Vezérlőpult/posta/email fiókok menübe belépve (ott is felugrott ez az ablak, 2x bezártam és bejöttek a fiókok) láttam hogy van olyan fiók hogy Exchange kiszolgáló, azt kitöröltem és utána sikerült használni az IMAP-os fiókot. Gondolom ahhoz akart csatlakozni mindenáron, de hogy miért?!
Na mindegy, lényeg hogy műxik és sikerült kiköszöbölni ezt az apró kis hibát.
Köszönöm mégegyszer!
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A piac legvékonyabb hajlíthatója: Oppo Find N5
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ukrajnai háború
- Linux kezdőknek
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Béta iOS-t használók topikja
- általános iskolai rendszergazda
- További aktív témák...