Új hozzászólás Aktív témák
-
esbii22
őstag
válasz pourri #16934 üzenetére
És ha nem rendelkezem semmilyen netbankkal, mivel K&H-s vagyok? A korábbi mentett emailekben nem találtam semmilyen felhasználónevet illetve jelszót. Délután úgy is megyek a belvárosba, majd bemegyek az otp-be és megérdeklődöm személyesen.
iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
yogibear
addikt
válasz pourri #16247 üzenetére
[link]
próbál átirányítani az acssv.otpbank.hu oldalra, de időtúllépés miatt megszakad a folyamat.
Voda otthoni internetről rendszeresen át kell lépnem mobilnetre, hogy tudjak fizetni, különben időtúllépés lesz (madzagon bekötött asztali PC-n és wifis telefonon is).
Igaz nálam nem Voda van, de erősíti a gyanút, hogy az internet szolgáltató lehet a ludas.[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
yogibear
addikt
válasz pourri #16055 üzenetére
Pontosan... Ez benne a lényeg...
És ha egyes userek gondolkodnának is, nem történne velük ilyen eset, hogy önként és dalolva megad minden adatot meg a 2fa kódot is ahhoz, hogy kifosszák: [link]
Ahogy Fülig Jimmy mondta: Nem lehet minden pofon mellé egy forgalmi rendőrt állítani.„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
-
veterán
válasz pourri #15907 üzenetére
Elvileg már kész a funkció, nem csináltam végig, de appból indítva már átdobott volna az internetbankba a számlanyitáshoz.
Ja, hogy átdobás után meg "hamarosan"...
Ha tippelnem kéne, akkor a jövő héten érdemes ellenőrizni.[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
törölt tag
válasz pourri #15039 üzenetére
Á, napok óta késik a vásárlási értesítő, meg mikor belépek a netbankba, akkor csak homokórázik az egyenleg, de van olyan is, hogy ne se enged és pirossal kiírja, hogy csak korlátozottan működik. Vagy nagyon hegesztenek valamit, vagy az összes szakember külföldön van és akik maradtak, azok ennyit tudnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lexus, Toyota topik
- Kerékpársportok
- Gitáros topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...