Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alcsi69
senior tag
Sziasztok!
Nem vagyok nagyon képben az ilyen bankszámlás, bankkártyás dolgokban, még csak junior kártyám/számlám van.
Olyan problémába ütköztem, hogy tavaly egy projekthez igénybe vettem a Google Cloud szolgáltatást, amihez volt egy próbaidőszak. Miután félbemaradt ez a projekt, teljesen megfeledkeztem róla. Most realizáltam csak nem régen, hogy lejárt a próbaidőszak, és terhelték a kártyámat. Nem nagy összeggel, de egy olyan szolgáltatásért amit nem használok mégse szeretném ha vonnák le havonta a pénzem. Értelemszerűen a megoldás az lenne, ha offolnám az adott Google fiókkal a szolgáltatást, viszont innen ered a probléma: nem emlékszem a felhasználóvére.
Kapcsolatba léptem a Google ügyfélszolgálattal emailen keresztül, ahonnan átirányítottak egy speciálisabb osztályra. Remélem ők meg fogják tudni oldani a problémát, de ha nem sikerülne, akkor a bank lesz a következő lépcső.
Véleményetek szerint ilyen problémát a bank hogyan tud kezelni, amennyiben a Google ügyfélszolgálat nem tudja megoldani? Lehetséges egy adott számlát letiltani, hogy ne tudjon összeget levonni? Arra is gondoltam, hogy szerintem csak a bankkártyámhoz fér hozzá a Google közvetlenül, a számlámhoz nem. Ebben az esetben viszont elméletben ha letiltom a kártyámat és igényelek egy újat, akkor gondolom mivel nem tudják terhelni a kártyámat, így automatikusan törlik az adott szolgáltatást, jelen esetben a Google Cloud-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ingatlanos topic!
- PlayStation 5
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- Gyúrósok ide!
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Felújítva tálalja a száműzötteket az új GeForce driver
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Újszerű, Ultra 5 135U, FHD IPS LCD,16GB, Magyar vil bill., gyári gar 2027.11-ig
- Bambu Lab A1 mini azonnal használható szett
- Samsung 860 Evo 1TB SATA3 93%-os és Samsung 860 QVO 1TB 97%-os
- Apple Watch Ultra (1. generáció) ÚJSZERŰ, 100% AKKU
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (5)
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Motorola Edge 40 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GAMER PC! i7-12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
- AKCIÓ! Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! R7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB Nvme!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest