Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Alcsi69

senior tag

Sziasztok!

Nem vagyok nagyon képben az ilyen bankszámlás, bankkártyás dolgokban, még csak junior kártyám/számlám van.

Olyan problémába ütköztem, hogy tavaly egy projekthez igénybe vettem a Google Cloud szolgáltatást, amihez volt egy próbaidőszak. Miután félbemaradt ez a projekt, teljesen megfeledkeztem róla. Most realizáltam csak nem régen, hogy lejárt a próbaidőszak, és terhelték a kártyámat. Nem nagy összeggel, de egy olyan szolgáltatásért amit nem használok mégse szeretném ha vonnák le havonta a pénzem. Értelemszerűen a megoldás az lenne, ha offolnám az adott Google fiókkal a szolgáltatást, viszont innen ered a probléma: nem emlékszem a felhasználóvére.

Kapcsolatba léptem a Google ügyfélszolgálattal emailen keresztül, ahonnan átirányítottak egy speciálisabb osztályra. Remélem ők meg fogják tudni oldani a problémát, de ha nem sikerülne, akkor a bank lesz a következő lépcső.

Véleményetek szerint ilyen problémát a bank hogyan tud kezelni, amennyiben a Google ügyfélszolgálat nem tudja megoldani? Lehetséges egy adott számlát letiltani, hogy ne tudjon összeget levonni? Arra is gondoltam, hogy szerintem csak a bankkártyámhoz fér hozzá a Google közvetlenül, a számlámhoz nem. Ebben az esetben viszont elméletben ha letiltom a kártyámat és igényelek egy újat, akkor gondolom mivel nem tudják terhelni a kártyámat, így automatikusan törlik az adott szolgáltatást, jelen esetben a Google Cloud-ot.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés