- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Zin
őstag
Uj szamlaszam igenylese hany ft?Mastercard-om van alap csomag.Ebay,stb vasarlas miatt ez van.
-
emeritus
tag
válasz
herdsman12 #6585 üzenetére
Az OTP kártyák közti utalás ma is megy, azonnali és ingyenes. A számlák közti utalás az AFR alkalmazásával végre azonnali lenne, már ha működne. Az AFR a saját OTP számlák közti utalásra is érvényes kellene legyen, de ez - ahogy fentebb is írták - most nem működik, nem mellesleg bankzáráskor eddig sem ment. Bankon belüli utalásnál a számlavezető és a kedvezményezett bank azonos, az AFR nem erre készült, talán ez jelent most gondot.
-
kw3v865
senior tag
válasz
herdsman12 #6585 üzenetére
Igen, én egy évvel ezelőtt használtam is OTP Direktben (nem okostelón).
-
blg
senior tag
most utaltam bankon kívülre, és az sem teljesült...
-
Simulacrum
senior tag
Takarékszámláról főszámlára utalás továbbra se megy azonnal. Ez bug vagy feature?
-
kw3v865
senior tag
válasz
herdsman12 #6579 üzenetére
Most már semmi. Régebben például így lehetett hétvégén is folyószámláról (melyhez tartozik egy kártya) webkártyára (valójában az ahhoz kapcsolódó számlára) azonnal utalni. Ma már ennek nincs jelentősége, mert azonnal megy a sima utalás is.
-
-
dptrsk
addikt
válasz
herdsman12 #6579 üzenetére
Mire gondolsz?
-
herdsman12
őstag
Mi a trükk a számlák vagy kártyák közötti utalásban?
-
-
Keem1
veterán
Mik ezek az új számlatörténeti elnevezések?
Egészen biztosan kártyás vásárlásra (Interspar)Benéztem, egy sorral lejjebb. Elvileg ez tényleg a számláim közti átvezetés, de ez a hülye elnevezés... LolOTP Bank HB 7x24 XFER Bankkártyák közötti utalás. Miiii??
Ezzel most kicsit megkavarták a 💩-t. Mármint az elnevezésekkel. -
namenlos
tag
Mától elméletileg azonnal láthatók a betéti kártyákkal végzett tranzakciók. (Hitelkártyáknal is hamarosan.)
-
F.E.K..
senior tag
-
RWD
tag
Sziasztok. Nektek is döglött a bankkártyás fizetés online? Használtam volna alvázszám lekérés fizetéskor, de a megerősítő kód után hibát jelzett (ez amúgy CIB-es felület volt). Ma Vodafone számlabefizetésnél ugyanez, visszadob a kártyaadatok oldara, és passz (ez már OTP felület).
Sima lakossági számla. Visszaolvasva látom, mintha másnak is lett volna hasonló para. Tudni erről valamit? Köszi! -
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Másnál is előjött, hogy újra kell regisztrálni a Smart Bank alkalmazásban?
-
Draken
őstag
Sziasztok!
Nem teljesen otp, inkább simple fizetéssel kapcsolatban lenne kérdésem. Media Marktos vásárlás, simple oldalra átirányít, kártyaadatok, jóváhagyó kód rendben, visszairányít MM oldalra, majd kapom a hibaüzenetet: A hiba elhárításán a szolgáltatást nyújtó partnerünk dolgozik.
MM nem tud hibáról, simple látja a hibakódot, virtuális limit állítás megtörtént, továbbra is hiba van. Melyik oldal hibázik jelen alkalomal? -
Keem1
veterán
Srácok, segítenétek? Rászántam magam és netről smart csomagra váltanék.
35 fölött vagyok, ez esetben min 150k jóváírás kell, ugye? (megvan)
Havonta kb 150k összegben utalok
Kártyás vásárlás olyan 60-100k/hó
Kell takarékszámla és webkártya
Sms csak nagyobb tranzakciórólEz kb milyen tételekkel és milyen költséggel valósítható meg? A fentiekkel jobban megérné a smart nekem?
-
Zoty4
őstag
Sziasztok, az hogy lehet hogy 1 év múlva jár le a bankkártyám, de kaptam ma smst az otptől hogy feladták az új bakkártyámat? jól érzem h sűrűbben akarnak legombolni a bankkártya díjával?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- 3D nyomtatás
- Óvodások homokozója
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- EAFC 25
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Ukrajnai háború
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- További aktív témák...
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- OH Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC TRINITY OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest