Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- janacsi: Kasztrendszer?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: FGG Madlions MAD G MAX. A tökéletes gamer egér?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vnorbi
aktív tag
válasz
mokus18 #4958 üzenetére
2017 novemberében már biztosan nem volt benne a kedvezménylistában. Akkor érdeklődtem is miatta a banknál, és megerősítették, hogy nincs aktív ajánlat tőlük (ez egyébként fontos, mert az ajánlatok nem egyformák mindenkinek, attól, hogy egy hónapban nem látok egy bolttól semmit, nem biztos, hogy másnak sem adnak).
És én úgy nézem, hogy ha egyszer valamelyik bolt eltűnt (Edigital, Tesco, Rossmann), az többet nem jelent meg új ajánlattal. Mondjuk tavaly év végén voltak nyereményjátékok, amik ebbe a rendszerbe voltak becsatornázva, és többek közt az Edigitalos vásárlásokra lehetett néhány ezer forintos visszatérítést kapni, de ezeket nem a bolt adta, hanem a bank.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Tablet+laptop egyben (i5 7.gn, 250GB SSD, 16 GB, FHD)! AkciÓÓ
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÚJ Bontatlan Apple Watch Ultra 2 TiTanium 49mm !! aktiválástól 1ÉV Nemzetközi APPLE GaranciáVAL
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE 45mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest