- Fűzzük össze a szavakat :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Asszociációs játék. :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Milyen mosógépet vegyek?
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz #01110937 #15890 üzenetére
Jó, de ahol nem lehet kártyázni, ott én is röhögök és köszönés nélkül távozom. Ez piac. Aki ébren van, az nyer. Pénteken voltam egy kisöregnél kulcsot másoltatni, nem volt nyers kulcsa, mondta, hogy majd ünnepek után. Semmi gond, átmentem a Mister Minithez, ott volt és kifizettem a 3X-os árat. Ez így működik. A "csakk a kájpéj" és az adócsaló emberek el fognak bukni, mert a piac diktál. A Z generációsnak nem fogod tudni megmagyarázni, hogy miért jobb a kp még akkor sem, ha igazad van.
Igen, OTP gépeknél panaszkodtak a korlátozások miatt. De van a gépeknek is fizikai korlátja, hogy mennyi pénz fér ki a shutter-en. És pl a Diebold 828 az befelé 200 darab bankjegyet tud kezelni maximum, akkor gondolom visszafelé is működne, csak a bank lekorlátozza a kifelé áramló pénzt. Ami persze szemét húzás.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG LCD és LED TV-k
- Tomb Raider IV-VI Remastered - Fókuszban a bossok
- Automata kávégépek
- iPhone topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla