Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adika4444
addikt
Hali!
Tanácsot kérnék, milyen irányba induljak.
OTP Junior-t használok, azonban néhány hónap múlva megszűnik a hozzáférési jogosultságom ehhez a konstrukcióhoz.
Mire lenne érdemes váltani? Elsősorban maradnék az OTP-nél, így itt keresem a legjobb lehetőséget.
Amik nekem fontosak
- Csak mobilappos és webes bankolás, bankfiókba nem tettem be a lábam amióta van számlám és ezt a jó szokásom igyekszem megtartani.
- Eseti átutalás magánszemélynek (ezért most is 300 Ft-ot fizetek).
- Kártyás fizetés mindenért, amiért lehet. Az átutalást tényleg csak havi 1--2 alkalommal használom és magánszemély felé, amúgy abszolút a kártyás / PayPal-os / hasonló fizetések híve vagyok, mert kényelmes és biztonságosabb.
- Revolut topup-olás
- Készpénzfelvétel (de ezt Revolut-on át is tudom intézni).A cél tehát valami olyan konstrukció lenne, ahol minimálisra lehet venni a számla és a hozzákapcsolódó kártya rendszeres költségeit, mert alapvetően tényleg csak kártyával fizetek és a Junior-nál nagyon tetszik, hogy csak akkor sarcolnak, ha utlaok, de ez nekem olyan ritka, hogy így is bőven megéri.
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LED világítás a lakásban
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Már több mint 10 millióan próbálták ki az Infinity Nikki-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Rendszergazda topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest