Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AssAssynn
addikt
Hali,
az imént hívtak a +36208901014 számról, OTP banktól elvileg. Szerintetek ez valós banki hívás, vagy scam?
A történet: telefonom spam gyanúsnak jelezte a számot, de felvettem. Az illető tudta a nevem, először adategyeztetés miatt kérte alapvető adataimat (szül idő, hely, a.n.), gyors elhadartam, de nem kérdezett vissza. Utána még kérdezte van-e hitelkártyám, stb, mindre nemmel válaszoltam. Közben végig az kattogott az agyamba ez is olyan átverés lesz, mint amivel tele a net. Habár ez nem egy tájszólású csokilány volt, hanem egy normális férfihang, a háttérben call center hangokkal. Tudta milyen számlacsomagom van, azt hogy mikor nyitottam a számlám, azt, hogy milyen hitelem van, stb. Végül a mobilbankot ajánlotta, meg, hogy neten betudom állítani, hogy a kp felvét 150ezerig ingyenes legyen. Kérdezte még mit dolgozok, amire csak annyit felelt, hogy az felelősségteljes.
Szóval így nekem gyanús is meg nem is. Részben bizalomgerjesztő, mivel tudott kb mindent rólam, amit egy random csaló nem tudhatna, és nem tapasztaltam semmi lehúzás gyanút, de ugyanakkor nem tudom az elején miért kért annyi infót, meg hogy megérte e neki azért hívni, hogy ajánlgassa a szolgáltatasokat.
Szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DIY prémium tápszűrő
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest