Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ambushka
aktív tag
Sziasztok.
Masnal se mukodik a napokban a netes bankkartyas fizetes? Nem jon be a telekodos/jovahagyos oldal mar tobb napja, tobb bongeszobol se... Hulyet kapok mostmar ettol
-
thomeef
őstag
válasz
MasterMark #13592 üzenetére
1000 éves Tempo csomag Otp direkttel
-
Senkijj
csendes tag
Sziasztok! Azt nem tudja valaki, hogy ha eddig a netes vásárlásokat, vagy pl. a Revolutos egyenlegfeltöltést mobil appban hagytam jóvá(ha jól emlékszem, én állítottam be ezt vhol, hogy így legyen), akkor újabban miért kér telekódot és sms-ben küldött kódot?
Ha nem muszáj, nem szeretnék kódokkal időzni... -
Batib
őstag
Hali!
Email címet változtatnék az otpdirektben. Beállítások, ugyfélkapcsolatok menüben meg is találtam. Törlöm illetve módosítom, de nem történik változás. Még visszaigazolást is kapok, hogy oké, de frissül és minden marad a régiben. Írtam a csetben nekik, de a fülük botját sem mozgatják. (a régi direktet használom) -
-szabi-
addikt
Hi
OTP Mastercard webkártyát adtam meg Simple alkalmazásban de arra nem sikerült aktiválnom az érintéses fizetést.
Ez így valóban nem lehetséges vagy csak rosszul csinálok valamit?üdv
-
Redneck
nagyúr
Nekem is csak másodikra ment, pedig jól pötyögtem be.
-
Andika20
csendes tag
Köszönöm mindenkinek, akkor ezek szerint nem nálunk van a hiba
Egyébként Firefoxban a dupla beírásos dolgot mi is észrevettük, de miután hibát dobott, nem mertük újra próbálni. Chrome-ban simán be lehetett írni a jelszót, de arra is hibát dobott. Edge-t nem próbáltuk, de akkor majd tesztelem.
-
válasz
Andika20 #13577 üzenetére
Bocsi, az utolsó mondat természetesen lemaradt az olvasásból...
Érdemes helyette akkor a QR kódos belépést használni, így nem kell beírni semmit.Szerk.: A leírt, minden második karakter probléma engem csak Firefox böngészőben érint, Edge nem produkálja (és gondolom Chrome se, de azt nem tudom tesztelni)
-
vnorbi
aktív tag
válasz
Andika20 #13575 üzenetére
Nálam a jelszó első karakterét beveszi, onnantól kezdve minden karakterhez kétszer kell megnyomni a billentyűzet gombját. Látszik a beviteli mezőn is, hogy csak minden második lenyomásra növekszik a kipontozott jelszó hossza. Például ha a jelszavam "password", akkor most azt kell bebillentyűznöm, hogy "paasssswwoorrdd", és úgy enged tovább.
De az is működik, amit Peter.70 írt. Ha egyszer elrontom a jelszót, másodjára úgy tölt vissza az oldal a hibás jelszóra hivatkozva, hogy már nem kell duplán billentyűzni, minden karaktert elfogad elsőre.
-
-
Andika20
csendes tag
Sziasztok! Másnál nem rendetlenkedik a régi fajta böngészős internetbank belépés? Kézzel beírt jelszóval nem enged be, csak ha máshonnan bemásoljuk. Több gépen, interneten, felhasználóval is ezt csinálja.
-
HaZsolt
őstag
Banki ugyintezo kollega van koztunk a topikban? Mennyire van lehetoseg elorelepni? Tudna egy kicsit meselni meg az allasrol, akar privat uzenetben is? Szukseges a felsofoku vegzettseg vagy kozepfokuval is siman ajanlott?
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
A "számláim közti utalás" miért nem megy hétvégén? Ha sima utalásba csinálom, úgy működik?
-
alex devil
senior tag
Sziasztok,
Eurós számlához csak egyféle kártyát lehet kérni (6,53 kibocsátás+33,93 éves díj)
Olcsóbb (bankon belül) nincs? -
vnorbi
aktív tag
Ha korábban mentett űrlapból indítottad az utalást, akkor nem kellett jóváhagyni. Ha új, korábban nem rögzített számlaszámra utaltál, akkor kellett QR kódos vagy SMS jóváhagyás.
Az új InternetBank és MobilBank a Digitális szolgáltatások része. A Digitális szolgáltatásoknak van havi díja (jelenleg 569 Ft), amit akciós jelleggel nem számolnak fel. Szóval igen, ha egyszer elkezdenek díjat kérni, akkor a mostani szabályozás szerint az új webes felület és mobil alkalmazás egyszerre válik fizetőssé.
-
kp78
addikt
A régi netbankos (webes) felületről már nem lehet utalást indítani?
Csináltam egy utalást, de nem jelent meg a kivonaton, pár perc múlva megismételtem, a rendszer szólt is, h ugyanezen adatokkal nemrégen már utaltam, biztos folytatom-e.
Folytattam, de ezt sem dolgozták fel.
Chat-en beszéltem ügyintézővel, aki azt mondta, h a számlakör karbantartás menüpontban tegyem teljes körűre a jogosultságot.
Kérdeztem, h ez mitől változott volna meg, hisz nem olyan régen még utaltam weben keresztül is, de nem tudta. Ezek szerint csak tippelt, mivel miután elköszöntünk beléptem, és a jogosultság "teljes"-re van állítva.Lehet regisztrálnom kellene az új felületre.
Az új felület a mobilapplikációval egyidejűleg lesz fizetős?
-
atillaahun
veterán
válasz
donjohnson #13555 üzenetére
Ja én is csak erre tudok gondolni, hogy a 13-as Android miatt. De azért beállítási lehetőség igazán lehetne rá, hogy ne idegeljen ki, mert innentől meg már megint egyszerűbb a fizikai kártyás fizetés, mint ez a baszakodás.
Ha már M Authenticator, az meg érdekes mód pont fordítva működik, régi telón kérte az ujjlenyomatot, most viszont csak simán kiköpi az értesítést a zárképernyőre, nyomom hogy engedélyezés és már kész is. Fasse érti ezeket...
Nézem még ezt az OTP Simple Plus-t is, hogy felrakom kipróbálni, hátha... Viszont azt írja érintéses fizetés OTP Visa bankkártyákkal. Akkor a Mastercard-ommal meg se próbáljam? :|
-
donjohnson
addikt
válasz
atillaahun #13554 üzenetére
szerintem ez android verzió-követelmény (újabb telefon, újabb android). nekem is mindig ujjlenyomatot kér a microsoft authenticator amikor fel van oldva a telefon és várom az értesítést.
inkább örülj neki. ha ellopják a telefonod, nehezebben tudnak majd vele fizetni. több időd lesz letilttatni a dolgokat, amíg feltörik (ha feltörik). -
atillaahun
veterán
Üdv,
OTP Simple-nél NFC-s fizetésnél nem lehet beállítani valahogyan, hogy feloldott telefonnál Ne kérjen már még egyszer ujjlenyomatot mikor érintem?
Baromi idegesítő hogy feloldom a telót, érintem, majd megint ujjlenyomat és megint érinteni kell.
Előző telómnál ez jól működött, de mióta váltottam ez van. :/ -
leslieke
Jómunkásember
A szépkártya app nektek működik? Nekem belé után csak homokórázik. iOS 16.3.1
Köszi -
nanrom
csendes tag
Sziasztok! Amatőr kérdés, de csomagváltás esetén (net-> smart) változik-e a számlaszám, illetve szükséges-e új kártyá(ka)t (fizikai és web) igényelni? (Épp 1 hónapja kaptam új fizikai kártyát a mostani számlámhoz, ha ez számít). Esetleg bármi egyéb, amire figyelni kell váltásnál? Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- Androidos fejegységek
- Futás, futópályák
- Politika
- Xbox Series X|S
- OpenWRT topic
- Nintendo Switch 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i7-3740QM I 8GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- AM 5 lapok
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest