Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Akkor bármit csinálsz hibát fog kiírni. Hogy miért pont azt a hibát mint neked azt nem tudni. Azért van ez, mert a honosítást nem az EA csinálta hanem külsős cég,(CDproject) és ez a verzió nem elérhető az originben, és nem is lesz. Csak lemezes változatban érhető el.
Ha te originben szeretnéd az ME játékodat, akkor supportal kell beszélni(chat vagy mail, chatet ajánlom, gyorsabb) és beregisztrálnak neked egy ANGOL verziós ME-t az accountodhoz.
Én így csináltam. Amikor megadtam a kódot nekik, azt mondták hogy nincs az adatbázisukban. MOndtam hogy az enyém egy újságmelléklet volt(pc guru). Kis időt kért az emberke, majd beregisztrált egy másik kódot az originbembe, de mint észrevettem angol verziósat.A lényeg, magyar verziós ME-d soha nem lesz originben. Sajnos, nem sajnos ezt döntse el mindenki magának.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 500GB i 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- szinteÚJ, dobozos Dell Pro 14 Core Ultra 7 255U 32GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest