Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• FoxiestFox

félisten

válasz dejaris #3601 üzenetére

Ezt hogy vezetted le ebből: "Értem, hogy a mai izomgépek korában nem probléma, ha fut egy böngésző a háttérben, de minek, ha nem muszáj? És nem, nem lenne muszáj." ?
    Én nem akarom általános igazságnak beállítani az álláspontom, mint fórumon általában teszik az emberek, csak leírtam, hogy engem zavar, ha egy AAA (nem flash, vagy webgl, stb) játék meghívja a böngészőt akármilyen céllal.
    Ha egy normálisan optimalizált böngészőmotor elindul a játékon belül, amikor többjátékos módra kerül sor (szigorúan multinál, egyjátékos módban látni sem akarom), azzal semmi problémám.

Ha nem értünk egyet, az nem gond, az bármikor elindíthat egy esetleg konstruktív eszmecserét.
    Például ha ehhez a megállapításodhoz: "Csak elonye van a bongeszos megoldasnak az ingame megoldasokhoz kepest." írsz egy érvelést is, azzal tudni fogok mit kezdeni, mert elképzelésem sincs egyelőre, mivel lehet jobb ez, mint az, ha rászánna pár fejlesztő néhány órát arra, hogy írjanak egy rendes GUI-t a közösségi funkcióknak mélyen a játékba integrálva?

Új hozzászólás Aktív témák