Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
fecopapa01
csendes tag
Sziasztok olyan problémába ütköztem hogy ellopták az EA fiókom csak nem tudom hogy mert se üzenetet nem kaptam se semmit hogy átirták a bejelentkező adataim és 2 faktoros email hitelesitést is rakott az accountomra de viszont a nevemet nem változtatta meg az accounton belül és az a baj hogy az az email amin az account volt megszűnt mert fizetőssé tették ez egy indamailes email volt csak hát nem fizettem mert igazából nem figyeltem hogy fizetős lett később vettem észre mikor egyik nap bejelentkeztem steamre és akartam játszani egy origines játékkal és nem engedett hozzá férni az EA accountomhoz mert valami másik emailt irt ki hogy küldi oda a bejelentkezési kód kérelmem és kulcsot se tudok felmutatni az EA-nek mert minden játékom ami volt steames verzió és úgy van összekötve a két platform.Esetleg megtudom nézni steamen az adott játék cd kulcsát hogy feltudjak mutatni valamit ez ügyben?És sajnos próbálkoztam az EA chat alapú rendszerénél ami gondolom egy robot mert ugyan azokat a kérdéseket tette fel hiába irtam bármit de nem jártam sikerrel mert kérte az eredeti email cimem amire regisztráltam de már egyáltalán nem emlékszem mert jó pár éve volt kért origin játék számla vásárlást de az meg ugye nincs mert mindent steamen vettem meg a segitségeteket szeretném kérni hogy ilyenkor mi a teendő? Nagyon sok játékom múlik rajta és elég sok pénzem buknám ha nem sikerülne valamit csinálnom ez ügyben
Járt már más is igy ha igen hogy tudta megoldani ezt a problémát ?Előre is köszönöm a segitségeteket
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PayPal
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kuponkunyeráló
- Milyen TV-t vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen házat vegyek?
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Járt már más is igy ha igen hogy tudta megoldani ezt a problémát ?Előre is köszönöm a segitségeteket