- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
fecopapa01
csendes tag
Sziasztok olyan problémába ütköztem hogy ellopták az EA fiókom csak nem tudom hogy mert se üzenetet nem kaptam se semmit hogy átirták a bejelentkező adataim és 2 faktoros email hitelesitést is rakott az accountomra de viszont a nevemet nem változtatta meg az accounton belül és az a baj hogy az az email amin az account volt megszűnt mert fizetőssé tették ez egy indamailes email volt csak hát nem fizettem mert igazából nem figyeltem hogy fizetős lett később vettem észre mikor egyik nap bejelentkeztem steamre és akartam játszani egy origines játékkal és nem engedett hozzá férni az EA accountomhoz mert valami másik emailt irt ki hogy küldi oda a bejelentkezési kód kérelmem és kulcsot se tudok felmutatni az EA-nek mert minden játékom ami volt steames verzió és úgy van összekötve a két platform.Esetleg megtudom nézni steamen az adott játék cd kulcsát hogy feltudjak mutatni valamit ez ügyben?És sajnos próbálkoztam az EA chat alapú rendszerénél ami gondolom egy robot mert ugyan azokat a kérdéseket tette fel hiába irtam bármit de nem jártam sikerrel mert kérte az eredeti email cimem amire regisztráltam de már egyáltalán nem emlékszem mert jó pár éve volt kért origin játék számla vásárlást de az meg ugye nincs mert mindent steamen vettem meg a segitségeteket szeretném kérni hogy ilyenkor mi a teendő? Nagyon sok játékom múlik rajta és elég sok pénzem buknám ha nem sikerülne valamit csinálnom ez ügyben
Járt már más is igy ha igen hogy tudta megoldani ezt a problémát ?Előre is köszönöm a segitségeteket
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hálózatokról alaposan
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- 3D nyomtatás
- Makett, makettezés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- További aktív témák...
- RTX 3060 Ti - Ryzen 7 3700X - 16 GB DDR4 3000 MT/s CL15 - 1 TB NVMe SSD
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Eladó 6 darab DDR4 16 Gb Sodimm, illetve 2 darab DDR5 16 GB Sodimm
- Eladó három darab SSD. 2 x 1 TB illetve 1 x 2 TB
- több db DELL P2419 vékony kávás full HD 1920x1080 IPS monitor HDMI - gari + számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- 205 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4275
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Járt már más is igy ha igen hogy tudta megoldani ezt a problémát ?Előre is köszönöm a segitségeteket