Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Hi
Opera 9.5 ben ki lehet valahogy kapcsolni ha a böngésző sávban lenyomok egy betüt akkor csak annak a betűnek már látogatott lapok első kezdőbetűs lapját dobja fel,és nem az összes olyan lapot melyben van mondjuk "t" betű.
THX
20 éve a Prohardveren
-
MODERÁTOR
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy operába a cimsorba lenyomom mondjuk a "i" betüt akkor csak az "i" betüvel kezdődő, de már látogatott oldalakat mutassa lehetőségként, pl: index, vagy iwiw, de például ne mutassa az sg.hu-t mert tartamazza a informatikai és tudományos magazin kifejezést.
Köszönöm.
20 éve a Prohardveren
-
MODERÁTOR
Valóban gyorsabnak tűnik mint a Róka.
20 éve a Prohardveren
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Üdv!
Gmail fiókomhoz állítottam be hírcsatornát mely 5 percenként ellenőrzi az új leveleimet (mint a gmail cheker).
Kérdésem lehet-e ehhez a felugró ablakhoz valamilyen értesítés hangot beállítani.
Köszönöm.20 éve a Prohardveren
-
MODERÁTOR
Hm érdekes, csak a t-mobile oldalra nem tudok az operával belépni, próbáltam firefox és internet explorer-ként is azonosítani az oldalt, mégsem megy.
Tapasztalt valaki hasonló problémát?
Egyébként minden más, pl. banki oldalaknál is minden rendben van.20 éve a Prohardveren
-
MODERÁTOR
Kicsit idegesítő hogy a google veszélyes oldalnak minősíti az opera.
Eddig nem volt soha ilyen.
Valami ötlet a probléma megoldására?20 éve a Prohardveren
-
MODERÁTOR
Hogy lehet megcsinálni, hogy a Fülsáv és a Címsor között legyen a Személyes sáv?
Most hogy feltelepült a 11-es opera sajnos megváltoztatta ezen beállításomat.
Köszönöm![ Szerkesztve ]
20 éve a Prohardveren
-
MODERÁTOR
válasz huskydog17 #12520 üzenetére
Nem nálad van a gond.
Nekem is ugyanez a gondom, ezért már le is szedtem a 11.01-et.
Sajnos a sima 11.00-t nem találtam meg sehol ezért a 10.63 ment vissza amivel tökéletesen működik a gmail.20 éve a Prohardveren
-
MODERÁTOR
Üdv.
Lenne egy olyan kérdésem, hogy ha a Chrome-ot használom és belépve vagyok a fórumon a jobb egérgomb---apróhirdetéseken kattintok hogy Link megynyitása új fülön akkor belépve nyitja meg az ablakot.
Operában ugyanezt megtettem akkor meg be kellene az oldalra jelentkezni.Orvosolható?
20 éve a Prohardveren
-
MODERÁTOR
Mikor jelenik meg az Opera 12-es végleves verziója és mit kapunk az új böngészővel?
Köszönöm!20 éve a Prohardveren
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Kicsit mostanában lemaradtam az Operával kapcsolatos hírekről.
Szóval akkor egy ideje a 12.16-os verziót leváltotta, egy 17 stabil, majd várhatóan már lesz 18 és 19-es verziószámú Opera.
Ennek ellenére az Opera fejlesztő csapata nem jó úton halad és nem sokan elégedettek az új Opera sebességével, megbízhatóságával.
Pedig én csak Opera alól használtam a netbankomat. Kár ezért a böngészőért.20 éve a Prohardveren
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen routert?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- 2 ESZKÖZ 1 ÁRÁÉRT VASÁRNAP ÉJFÉLIG - NOD32, Internet Security, ESET termékek hivatalos forgalmazója
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest