-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicsit mostanában lemaradtam az Operával kapcsolatos hírekről.
Szóval akkor egy ideje a 12.16-os verziót leváltotta, egy 17 stabil, majd várhatóan már lesz 18 és 19-es verziószámú Opera.
Ennek ellenére az Opera fejlesztő csapata nem jó úton halad és nem sokan elégedettek az új Opera sebességével, megbízhatóságával.
Pedig én csak Opera alól használtam a netbankomat. Kár ezért a böngészőért. -
válasz
Sk8erPeter #16834 üzenetére
ok köszönöm.
-
válasz
Namelesske #16683 üzenetére
-
Mikor jelenik meg az Opera 12-es végleves verziója és mit kapunk az új böngészővel?
Köszönöm! -
Üdv.
Lenne egy olyan kérdésem, hogy ha a Chrome-ot használom és belépve vagyok a fórumon a jobb egérgomb---apróhirdetéseken kattintok hogy Link megynyitása új fülön akkor belépve nyitja meg az ablakot.
Operában ugyanezt megtettem akkor meg be kellene az oldalra jelentkezni.Orvosolható?
-
válasz
huskydog17 #12520 üzenetére
Nem nálad van a gond.
Nekem is ugyanez a gondom, ezért már le is szedtem a 11.01-et.
Sajnos a sima 11.00-t nem találtam meg sehol ezért a 10.63 ment vissza amivel tökéletesen működik a gmail. -
Hogy lehet megcsinálni, hogy a Fülsáv és a Címsor között legyen a Személyes sáv?
Most hogy feltelepült a 11-es opera sajnos megváltoztatta ezen beállításomat.
Köszönöm! -
Kicsit idegesítő hogy a google veszélyes oldalnak minősíti az opera.
Eddig nem volt soha ilyen.
Valami ötlet a probléma megoldására? -
Hm érdekes, csak a t-mobile oldalra nem tudok az operával belépni, próbáltam firefox és internet explorer-ként is azonosítani az oldalt, mégsem megy.
Tapasztalt valaki hasonló problémát?
Egyébként minden más, pl. banki oldalaknál is minden rendben van. -
Üdv!
Gmail fiókomhoz állítottam be hírcsatornát mely 5 percenként ellenőrzi az új leveleimet (mint a gmail cheker).
Kérdésem lehet-e ehhez a felugró ablakhoz valamilyen értesítés hangot beállítani.
Köszönöm. -
-
Valóban gyorsabnak tűnik mint a Róka.
-
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy operába a cimsorba lenyomom mondjuk a "i" betüt akkor csak az "i" betüvel kezdődő, de már látogatott oldalakat mutassa lehetőségként, pl: index, vagy iwiw, de például ne mutassa az sg.hu-t mert tartamazza a informatikai és tudományos magazin kifejezést.
Köszönöm.
-
Hi
Opera 9.5 ben ki lehet valahogy kapcsolni ha a böngésző sávban lenyomok egy betüt akkor csak annak a betűnek már látogatott lapok első kezdőbetűs lapját dobja fel,és nem az összes olyan lapot melyben van mondjuk "t" betű.
THX
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Nova Lands (Steam kulcs)
- Office 2021 Professional Plus, Office Pro Plus 2021 online 32/64 bit - MEGA akció!
- Új, bontatlan Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition PC ELADÓ
- Retro Windows telepítő csomag 13 db lemez szoftver XP Vista Szerver
- Need for Speed Pc játék gyűjtemény magyar borítókkal
- Samsung Z Flip6 12/256GB, Kártyafüggetlen, Szép állapot, Garanciával!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ASUS 18W USB ADAPTER
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - Lenovo ThinkPad 40A9 dokkoló (utolsó 30db szett vagy csak dokkoló)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest