-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
válasz kovaax #13099 üzenetére
Na, a kedvetekért megint feldobta a talpát a drága. Az opera nem tudta betölteni a maps.google.com-ot (meg a ph-t se tudtam frissíteni, meg semmit), elindítottam a kuglit, és annak jött kapásból. Aztán nyomtam roládot az operában, de továbbra is semmi.
Aztán lelőttem az operát, majd elindítottam megint, és akkor már bejött minden (ott folytatja, ahol abbahagyta).
Szerk.: A hibaüzenet ne zavarjon meg senkit, mindig a távoli kiszolgálóra hivatkozik, vagy megszakítja a kapcsolatot, vagy nem elérhető.
[ Szerkesztve ]
-=- There's no place like /home -=-
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz kovaax #13091 üzenetére
Egyrészt "ezzel a rakás szarral kínlódni" nem muszáj.
Másrészt arra, hogy "milyen konstans problémák vannak vele itt", annyit, hogy mutass nekem egy tökéletes böngészőt, vagy mutass olyan, épp azt adott böngészőt kiveséző topicot, ahol nem világítanak rá annak hibáira, és akkor megemelem előtted a kalapomat. De azt hiszem, erre nem lesz szükség.
Szerinted miről kéne szólnia egy topicnak, csakis az újdonságokról és az adott böngésző magasztalásáról? Nem, és a nem túl elvakult Opera-fanok is tökéletesen jól látják a böngésző hibáit, jelzik azokat a megfelelő helyeken (lásd hibabejelentő site-ok), de mindenesetre mielőtt eszetlenül írogatnának olyasmit, hogy "ezzel a rakás szarral" - arra a böngészőre, amit épp önszántukból használnak -, utánanéznek, hogy vajon mi lehet a probléma oka, vagy legalább kérdeznek, mielőtt lőnek.DE hogy egy dologban igazat is adjak neked, az számomra is teljesen érthetetlen, hogy miért nem lehet bezárni a Dragonfly ablakát hiba esetén, épp az általam az imént linkelt képen is látszik, hogy egyszerűen nincs rajta bezáró gomb.
Érthetetlen, és ez tényleg nagy baromság."néha egyszer csak nem tud kapcsolódni sehova"
Azért ennek a körülményeivel sem ártana tisztában lenni... Pl. milyen helyzetben fordul elő, hány fül van akkor megnyitva, mennyi szabad memória maradt, valóban stabil-e az internetkapcsolat, wireless netkapcsolatot használsz-e, az nem dobál-e le, vagy mittudomén, hatmillió körülmény lehet még.----------
Szerk.:
(#13098) hunfatal: a probléma legközelebbi előfordulásakor próbálok róla screenshotot készíteni (bár nem lesz egyszerű, mert amint ablakot váltok, oda-visszagörgetek, többnyire megszűnik a probléma - de ez sem feltétlenül van így), hogy látható legyen, miről is van szó.[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
dqdb
nagyúr
válasz kovaax #13089 üzenetére
A Dragonflynak bekapcsoláskor mindig a legfrissebb verziója töltődik le az Opera szerveréről. Ha ez nem jön össze, akkor a elvileg a legutoljára letöltöttet használja, de nálad nem volt ilyen, a friss letöltése pedig nálad - gondolom helyi hálózati beállítások miatt - nem jött össze.
A probléma ott van, hogy a panelt bezáró gombot a már letöltött Dragonfly rakja ki a saját felületére, szóval ez egy jelentésre szoruló bug.
#13091: pár kényelmi apróságtól eltekintve nekem semmi problémám nincsen. Olvass bele a Firefox topikjába, ott ugyanerre a következtetésre jutsz. Ha átmész a Chrome-éba, ott is. Mivel itt a felhasználók általában kérdéseket tesznek fel, problémákat beszélnek meg, így helyből azt látod, hogy mi nem jó, és nem azt, hogy mi jó.
[ Szerkesztve ]
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
fatal`
titán
válasz kovaax #13087 üzenetére
Nem egy rakás szar csak te vagy béna.
Jobb click egy fülön -> Rendezés -> Mindet teljes méretre.
Mod: Ja azt hittem a füleket rendezted el, nem figyeltem a fejlesztői módot.
Hírolvasónak meg pl. használhatsz google readert is, az webes, és akkor nem vagy az Operához kötve, ha már ennyire fikázod..
[ Szerkesztve ]
-
kovaax
őstag
-
kovaax
őstag
válasz kovaax #12756 üzenetére
Úgy tűnik nem opera specifikus a probléma... Úgyhogy akkor ez itt off. Mondjuk nekem az említett iceweasel-lel (=firefox) megy a lejátszás, szal nem értem...
-
Penge_4
veterán
válasz kovaax #12725 üzenetére
Persze a Google Reader attól függ, hogy milyen feedeket olvasol és milyen gyakran akarod őket frissíteni. Mert ahova több ezer Google Reader felhasználó fel van iratkozva (pl: lifehacker) az gyorsan frissül, míg 1-1 olyan csatorna, ahova senki rajtad kívül, vagy csak alig arra esetenként várhatsz 2-3 órát is, ami mondjuk olyan helyen nem engedhető meg, ahol 5-10 perc alatt betelik a 10-20 db-os feed limit.
Én is használtam még régebben, mert tetszett a platformfüggetlenség, de aztán úgy voltam vele, hogy fontosabb, hogy a feedeket minden alkalommal megkapjam, mint, hogy látom 10 vagy 20 új feed, de valójában 11 vagy 21 jött és a legkorábban érkezett(ek)ről már lemaradtam, mivel későn frissített.
A legjobb az lenne, ha mikor fut az Opera az töltené a feedeket, mikor nem fut akkor pedig átvenné a helyét valamilyen webalapú aggregátor.
Hasonló módon, mint például az levelezőfióknál az IMAP esetében.
De sajna feedolvasókból is hiány van, a Google Reader az egyetlen normális, a többi élő könyvjelző alapon működik, tehát nemhogy egy egész cikk képekkel, formázásokkal, beágyazott tartalmakkal, de még egy 2-3 mondatos összefoglaló sincs alatta csak a cím.
-
dqdb
nagyúr
-
-
kbalazsa
senior tag
válasz kovaax #12620 üzenetére
Haladunk visszafelé? Lassanként az egyetlen dolog, amiért operát használok az az, hogy a Fülsávot jobbra is lehet tenni... a flash videókkal is folyamatosan probléma van, most már alap oldalak is bugzanak... gratulálok.
Az elvileg és a gyakorlatilag közt nincs különbség ... elvileg.
-
Penge_4
veterán
válasz kovaax #12591 üzenetére
Mivel JS alapú webalkalmazásokban nem működik a vissza gomb.
History Navigation Mode=3 esetén visszalép ugyan, de mivel nem futnak le újra a scriptek, így az oldal újratöltésig használhatatlan lesz, 1 és 2 esetén pedig asszem hülyebiztos okokból nem csinál semmit, vagy csak szimplán megpróbálja újratölteni az egész oldalt, mivel ebben a két esetben lefutnak a scriptek visszalépés után.[ Szerkesztve ]
-
dqdb
nagyúr
válasz kovaax #12545 üzenetére
Most néztem meg Opera 11.01 alatt:
* ezt a profilt csak tesztelésre használom, nincsen semmi extra beállításom rajta
* angol nyelvűre állított Opera
* angol nyelvűre állított Gmail
* kizárólag az Advanced IMAP Controls van engedélyezve a Gmail Labsban
* a Gmail téma Classicre van állítvaAz oldal rendesen megy. Próbáld meg az összes Google-os és Gmailes sütit törölni.
[ Szerkesztve ]
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
kovaax
őstag
-
Penge_4
veterán
válasz kovaax #12424 üzenetére
Mármint a C meghajtót? Az szép. Csak nem logikai partícióra húzott Windows XP-ről van szó?
Ha beírod a Start->Futtatás-ba (idézőjelek nélkül), hogy: "%appdata%" akkor hova dob?
(#12425) brd: Ettől a változattól inkább óvakodjunk, mert hajlamos a már telepített Operából beállításokat átvenni. 11-től viszont bárhová kicsomagolható a gyári telepítő, tehát minden trükközés nélkül készíthető a telepítőből hordozható változat.
Egyébként drasztikus megoldásokat elkerülendő írtam áthelyezést törlés helyett.
[ Szerkesztve ]
-
Penge_4
veterán
válasz kovaax #12421 üzenetére
1: Miután bezártad az Operát a profilodban lévő operaprefs.ini és cookies4.dat fájlokat valamint a pstorage mappát helyezd át egy másik helyre.
2: Indítsd el az Operát, nyisd meg az opera:config-ot, majd állítsd be ezt a beállítást, amit korábban írtam, hogy alul legyen az állapotsáv.
3: Most próbáld meg betölteni az oldalt, amit az előbb nem sikerült."Nincs amúgy elállítgatva nekem semmi, tök default beállításokat használok mindig, és csak stabil verziót."
És olyan szoftvered sincs, amivel "takarítod" a gépet? Beleértve a böngésző sütiket, Temp mappát és társait? CCleaner, vagy valami Registry buherátor?
Ha a fent leírt megoldástól nem javul meg, akkor Uninstall (ezután töröld a Roaming-ban, a Local-ban és a Program Files-ban hátramaradt Opera mappákat mindenestől (persze a profil számodra értékes fájljait, mint könyvjelzők, jegyzetek, stb. tartsd meg), ezután pedig telepítsd újra. Ennek már legvégső esetben is működnie kell.
[ Szerkesztve ]
-
brd
nagyúr
válasz kovaax #12415 üzenetére
Valami a te Operádban lesz elkutyulva (valami bővítmény, vagy blokkolás nincs beállítva?), mert az USB-s/portable-s, alapbeállításos Operáimban is hibátlanul betöltődik (10.63 és 11.00). A topictárs által írt beállítás egyikben sincs bekapcsolva egyébként.
The only real valuable thing is intuition.
-
Penge_4
veterán
válasz kovaax #11784 üzenetére
Ha UPC-ről van szó, nem irigyellek. De ez sajnos nem az Opera hibája, nálam ilyenkor minden böngészővel szar volt. Gyakran volt olyan, amikor net volt, de például a Google semelyik oldala (a google.com sem) nem volt elérhető és hasonló aranyos dolgok.
Volt, hogy 1 hónapig voltam TPB nélkül, mert akkoriban voltak a perek és nem gyanakodtam semmire, aztán valamelyik fórumon szembesültem vele, hogy megy az oldal és nálam nem ment (a nettel ekkor semmi probléma nem volt).
Amúgy meg itthon a Digi az egyetlen szolgáltató, a többi fos.
-
kovaax
őstag
válasz kovaax #11633 üzenetére
Most meg már vagy másfél órája ezt írja:
Hiba a HTTP-átjárónál
http://www.flickr.com/signin/ cím, melyet meg akart nyitni, jelenleg nem elérhető. Győződjön meg róla, hogy a webcímet (URL) helyesen írta be, majd próbálja meg újratölteni a lapot.(stb.)
Firefox simán belép ugyanarról a gépről...
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gitáros topic
- Házimozi belépő szinten
- Politika
- A Moore Threads egy profiknak készült grafikus kártyával bővítette kínálatát
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest