Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
lsebestyen
üzenetére
Ez se ment olyan sokat pl. [link] Mivel 2008-as mondjuk nem biztos hogy tekergetett. Ugyan ez lehet igaz az Opelra.
(#73261) vebbful:
A futómű, kuplungos dolgok olyanok hogy én szerintem épeszű ember időben cseréli a dolgokat mivel ugye ez "munka" eszköz volt. Ezért nem hiszem hogy ne lennének az ilyesmi dolgok kicserélve, stb...Én amúgy gondolkoztam azon valamelyik nap hogy a volt taxi kocsik nem-e jobb állapotúak mint a simák? Mert ugye munkaeszköz, mindig megkapják szerintem a kellő szervizt és odafigyelés. Legalábbis én egy taxit se láttam olyan leamortizáltat mint pl 200k-val kevesebb kilométerrel hirdetett magán kocsit. Mindegyik szebb állapotban volt.
Én csak ezek miatt gondoltam arra hogy lehet hogy nem olyan rossz vételek. Amúgy nálunk (Miskolcon) a taxisok többsége úgy csinálja hogy nyáron nem nagyon járatják napközbe a motort ha nincs utas mert a motort a meleg idő is melegen tartja, télen meg mindig mielőtt teljesen lehűlne járatják mindig hogy melegedjen vissza üzemi hőfokra, addig is fűtenek hogy ne fázzanak. Gondolom máshol is így csinálják.
-
Markizmark
addikt
válasz
lsebestyen
üzenetére
Honnan tudod, hogy napi 1? Reggeltől estig jár a motor? Nem mindig vannak fuvarban, elég sokat látom őket állni a droszton, és nem éppen járó motorral.
De ha mégis így van, a rengeteg váltás, gyorsítás-lassítás (kuplung sokat van nyomogatva, sokat vannak nyüstölve a motortartó bakok, kettőstömegű pofozgatva (tudom, a linkelt gépben pont nincs), váltóban sok szinkronozás történik), sok a jó magyar süllyedt akna fedél ... ezek azért biztosan erősebben amortizálják a szerkezeteket, mint egy vidéki vagy autópályás előélet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max hosszú garancia + gyorstöltő, azonnal vihető
- Eladó D1S LED izzók Canbus 160W 25000LM 6000K 2 db
- Eladó Apple iPhone 12 64GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- FIFA 16 Playstation 4
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest