- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Okos Otthon kezdőknek
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sziku69
őstag
válasz
Petyyyyy #59237 üzenetére
Annyira nem vagyok képben, de volt nálam egy '95-ös F astra 1.7-es turbó isuzus astra. Majd utánanézek, hány lovas volt. Valami olyat mondott a szerelőm, hogy abba még mechanikus adagoló van. Az asszony corsájában ami ugye szintén 1.7 dt isuzu, abban már elektromos vezérlés van. Ami ha elromlik kb 150k. Nekünk el is romlott. 50k, ért szerzett hozzá a szerelő, valamilyen felújítottat.
Gondolom a CDTI-nél már megint más adagoló van. Úgy tudom, nagyobb nyomáson dolgozik, ezért tudja a nagyobb nyomatékot leadni.
Egyébként már én is inkább a leadott nyomatékot nézegetem, minél alacsonyabb fordulaton tudja azt.
Ez a dízelekre jellemző. Asszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest