Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Gurulunk, WAZE?!
- Dell Venue 8 Pro
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
deicide
üzenetére
Nem kell a magyarázkodás, akiben ez benne van az tudja miért teszed
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Irigyellek is nem kicsit (de jó értelemben, félre ne értsd!), mázlista vagy
Remélem egyszer majd lesz valamim ami elegendő egy "bulihoz" az OPC mellé 
Az én hölgy utasom nem diszkrét sikítással jelzett vissza amikor pár napja éles kanyar (tehát több, mint 90 fok, azaz kicsit "vissza" is fordít) nem szép lassan ment mint a többieknek hanem vissza keddő padló kézi. Szegénykém megfelejte az üveget, szerencsére csak annyira, hogy egy percig mondta, hogy "ez miért jóóóó?"

Másik hsz.-edre: van a 4 henger (még a turbósban is) valami vonzó. Mármint a hangban. Nem csak a sor6, v8, W16 meg hasonlók tudnak szépen dalolni. Legalábbis nekem. Mighty Car Mods srácok 3 hengerest raktak rendbe multkor valami JDM -et, nekem az is bejött. Nem azon múlik. Nem a méret a lényeg
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
amargo érdekes egyébként, nekem a sima kis H a 190 sem érződött soknak. Csóri motor már sokkal többet nem húzna ki, de a futómű szerintem tök stabil és kellemes maradt, ahhoz képest, hogy nagyon nem erre van tervezve. Egyedül fülsüketítő hanngok a motorból, a paragi kipufból meg úgy miondenhonnan a szigetelés (hiányából) jelezték, hogy ha ezt sokáig tartom akkor elrepülök egy szebb helyre

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- Xiaomi Robot Vacuum E10 robotporszívó
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Rowenta X-Plorer S140+ Animal & Allergy robotporszívó
- Bontatlan WORX Landroid Vision M600 AI-alapú robotfűnyíró eladó!
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.23-ig garancia, számlával!
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,32GB DDR4,256GB SSD,Quadro P2000 5GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Remélem egyszer majd lesz valamim ami elegendő egy "bulihoz" az OPC mellé