Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
AMD Power
üzenetére
Van egy olyan érzésem, hogy nem "ízlésesen" terelgette a calit

zolikaDB hát azt nem tudtam hogy ennyire közismerten full legális, de annál jobb!
Szerintem amit én rendeltem az sima dob a vége saválló. A gyári is sima.. ezen 4 éves és olyan mint a gyári (na de ez előttem biztos pályázott 4 év alatt 156 ezer..), az F -ünkön vagy 10 évet bírt rövid távakon városban stb mielőtt elkezdett kilyukadni meg zörögni. Ha egy 5 évet kibírna én már elégedett vagyok. De ha kevesebbet bír sem éri meg szerintem egy ilyen mostoha körülmények között tartott alkatrészből (természetesen csak azért mert köze nincs az autó/motor jólétéhez!) krómozott sav és rozsdaállót venni ami kerülne 2x annyiba. Ráadásul típus dob, történne bármi még nem is tudom vinni át egy másik autóra .. Bőven jó/elég lesz ez, annyit bír mint a gyári, szebb, olcsóbb 
mohabá 007 az úgy könnyű
Nekünk semmi nincs itthon ami kell hozzá. Ha így nézem akkor nem biztos, hogy nagyon jó biznissz 5 ezerért (ami lesz több is) futkározni, gányolni, szenvedni, ellenben 10 -ért egy gyárit levenni a polcról és korrektül beépíteni. Meglátjuk a kipuffhoz milyen szerelvényt kell pluszba vennem meg hogy maradnak anyagiak de majd akarok egy szűrőt én is beépíteni 
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Nuc M15 Core i5 1135G7 8Gb Ram 512Gb NVMe SSD 15,6" IPS Érintőkijelző Boltból Garanciával
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Új! Razer Iskur - Black gamer szék!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szerintem amit én rendeltem az sima dob a vége saválló. A gyári is sima.. ezen 4 éves és olyan mint a gyári (na de ez előttem biztos pályázott 4 év alatt 156 ezer..), az F -ünkön vagy 10 évet bírt rövid távakon városban stb mielőtt elkezdett kilyukadni meg zörögni. Ha egy 5 évet kibírna én már elégedett vagyok. De ha kevesebbet bír sem éri meg szerintem egy ilyen mostoha körülmények között tartott alkatrészből (természetesen csak azért mert köze nincs az autó/motor jólétéhez!) krómozott sav és rozsdaállót venni ami kerülne 2x annyiba. Ráadásul típus dob, történne bármi még nem is tudom vinni át egy másik autóra .. Bőven jó/elég lesz ez, annyit bír mint a gyári, szebb, olcsóbb 
Nekünk semmi nincs itthon ami kell hozzá. Ha így nézem akkor nem biztos, hogy nagyon jó biznissz 5 ezerért (ami lesz több is) futkározni, gányolni, szenvedni, ellenben 10 -ért egy gyárit levenni a polcról és korrektül beépíteni. Meglátjuk a kipuffhoz milyen szerelvényt kell pluszba vennem meg hogy maradnak anyagiak de majd akarok egy szűrőt én is beépíteni