- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
Declare #37262 üzenetére
"Napi drivernek" (mostmár, hogy tudom milyen az, a H Astra óta [és akkor itt megemlítendő, hogy van ennél extrásabb nyilván]) én is egy modern gépet szeretnék. Pl. egy V6 Insignia
De biztos gyűjtögetnék 1-2 régi gépet. E30-E39 M5 -ök, '69 -es Chevy Chevelle SS, és biztos kéne egy rat truck is
De igen, napi szinten, biztos, hogy valami új és kényelmes gépet szeretnék. Nem feltünési viszketegségről árulkodót, de sportosat, jót.
Sőt, mondok egy vadat, ha egyedül használom 99% -ban akkor elgondolkodnék egy motoron -
válasz
Declare #37262 üzenetére
Hát igen kinek mi... amikor deicide vette az OPC-t én pont azon gondolkodtam, hogy basszus miért nem vett egy NSX-et az árából. Nekem az az autó maga a stílus, másnak meg, mint neked, csak egy öreg japán fapad verda. Az OPC is repeszt, de bennem mégsem kelti azt az érzést amit kéne. Az NSX kisugárzása, a külseje, hangja, egyszóval minden porcikája azt sugallja, hogy ez egy kőkemény versenyautó. Egy ikon.
Persze mostmár abszolút meg tudom érteni deicide-ot is, az opc gondtalan, erős, kényelmes
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Midea klíma akciós áron beszereléssel együtt!
- iCarsoft CR Max autodiagnosztika ELADÓ
- Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTD 8v 120Le 2009 ÁRCSÖKKENÉS, amíg a kiszemelt megvan
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged