- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daywalker
addikt
válasz
VR6-Fan #10053 üzenetére
Ezekkel tisztában vagyok, én is kísérletezgettem, még a legegyszerűbb direktszűrő felhelyezésénél is észrevehető a tanulási folyamat...de...a de-ről a végén.
Picit megint kiforgattad: "de attól hogy magasabb oktán számú bengát tankolsz, nem fogsz lambda 0,9 alá menni, a befecskendezett mennyiséghez semmi köze az oktán számnak, abba a légtömegmérő meg, ha van a lamdaszond(ák) szólnak bele leginkább."
Nem is mondtam ilyet, én nem a benzin oktánszám témával kapcsolatban hoztam fel a szegény keveréket, hanem csak hőterhelésre mondtam példát...konkrétan, hogy egy ilyen dolog által okozott kismértékű melegedés sem jó hosszútávon. Ne képzeld bele, amit nem írtam, még ha késő van akkor se
De: Viszont tartom a véleményt, hogy a nagyobb oktánszámú benzin nem jobb semmivel hétköznapi körülmények között egy tök átlagos autóba (a hangsúly az átlagoson van)...de nem akarok vitázni, mert tök felesleges és végeláthatatlan plusz nincs kedvem magyarázni sem, aki kíváncsi rá az utánajár. Magam is megtettem, pár cikket már olvastam ebben a témában, amit nem fórumozók lapátoltak össze...na én azoknak hiszek inkább
Legyen itt vége
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest