Hirdetés
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
-
LOGOUT
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vferi90
tag
Ne ez megoldódott. (én voltam bal***sz, véletlen törölhettem a recovery.zip file-t a mappából.)
Viszont az utolsó lépésnél akadok el.A Browse gombbal be kell tallózni a csomagban megosztott "flash.xml" file-t; majd "Start to Flash"
Ez körülbelül 10 perc alatt feltölti a P89Mini módosított alap firmware-t (AOSP 4.4.2, a lenti hibával egyelőre). Ha leakadna közben akkor ki kell kapcsolni a tabletet (power gomb hosszan), majd elölről kezdeni azt a lépést
- A launcher-rel belépünk CWM-be
- CWM-ből leformázzuk a /system particiót (Mounts and Storage -> format /system)
- ADB Shell-t indítunk, majd onnan:Flash megvan, CWM-be belépek, majd formázom a /system partíciót. Ezután hogy indítok shellt? Mert CWM-ben van a tab és úgy nem tud kommunikálni vele a gép. A rendszer meg nem indul el formázás után... (és alig bírtam rávenni hogy újra flash-elje)...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 192SSD I 12,5" FHD Touch I W10 I Cam I Gari!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő