- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csizi76
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is nem rég egyik napról a másikra megadta magát a az OpenDott tabim. Illetve kislányunké a tabi és nagyon kedvence volt. Most hiányzik. Nem lehet bekapcsolni. Gomb kombinációkra semmi. Töltőre téve semmi. Se töltés jelző indikátor, se más. Viszont pc-re téve és a pc hangszóróját bekapcsolva, olyan, mint ha dolgozna a pc, mikor csatlakoztatom a micro usb-t, ha leveszem, csöndben van a pc. Eszközkezelőben, eszközöknél, leválasztható eszközöknél nincs jelen. csak a hangeffektus van. Nem sérült a tablet. 2 és fél év. Ennyi lenne neki? Ha valaki tudna javasolni valamit, nagyon megköszönném neki. Donor tabikat tudnék venni 4-5 ezer közt, de bizonytalanra minek. Vannak benne fotók, videók, amiket jó volna lementeni. Nem katasztrófa, ha elvesznek, de nem is publikálnám annyira. Nem intim, csak családi dolgok. Így meghirdetni sem akarom a tartalom miatt. Szerintetek lehetne kezdeni vele valamit? Aksija még jól bírta, mielőtt táppénzes lett a tab. Simán bírt több napot még aktív youtubeozás mellett is. Nem vagyok annyira kocka, de instrukciók mentén elnavigálok bármiben. A hátlapot már levettem, tehát szét van szedve. Köszönöm bárkinek, aki próbál segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Windows 11
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Synology NAS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- YouTube
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Windows Insider Program
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 9900K / RTX 3070Ti / 64GB DDR4
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest