- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
-
LOGOUT
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovi75k
csendes tag
Azért én reménykedem, hogy nem.
Az előbb megint csináltam egy 4.9 –es újrapartícionálást, és az induláskori néhány „fagyást” leszámítva másfél órája semmi baja. Persze tudom, hogy ez csak egy darabig tart. De ez nekem így egyáltalán nem hardware hibára vall.
Azt gondoltam, lehet, hogy a memória hibás és a partíciónálás miatt a hibás memóriaterület is használatba kerül idővel, ahogy használatba veszi. Ezért is keresnék egy teljesen gyári visszaállítási megoldást.
A Teclas féle leírást végigcsináltam. Mint írtam nem értek hozzá, de ahogy láttam végigment a „telepítés” és a végén el is indult egy nem open dott –os android valmi ciril betűs nyelven.
Szóval működött. Majd erre rátettem az open dott –os cuccot. Úgyhogy most látszólag olyan mint az eredeti.
Köszi a választ, várok még tippeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Eredeti játékok OFF topik
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Autós topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okos Otthon / Smart Home
- Konteó topic
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged