Aktív témák

• Earl_Muttley

őstag

Magam járom a várost, és ez így jó. El tudok agyalni, nézelődni. Sokan kérdezik, hogy nekem jó ez így? Maradjunk annyiban, hogy a sok kétszínű mocsok embernél jobb, ha másnál nem is. Azt veszem észre, hogy tűnnek el körülöttem az emberek. Lehet annak volt igaza, aki pár napja egyszerűen összeférhetetlennek nevezett. Egészségére! Még tán valami igazságot is látok benne. Amúgy érdekesek vagytok néha, ti itt körülöttem. Az egyik így tessssóóóm úgy tessóóóóm, aztán meg mostanában arra nem méltatja az embert, hogy azt a rohadt telefont felvegye. A másik csak olyan alap dolgokon dőlt meg, hogy amíg ő állítása szerint 1-200 km-re van, addig simán szembejön velem kb. 3 megállóra a lakásunktól. Na, ugyan ezt sose olvasod, de rád azért nem haragszom, mert negyed órát röhögtem a leesett álladon amikor lebuktál. Na nem előttem, de ebbe ne menjünk inkább bele.

Rájöttem, nem érdemes semmin erőlködni, semmivel próbálkozni. Ha valaki gondolja, akkor majd önként úgy is megkeres, ha meg hiába intézkedik az ember, mert a másik emberben annyi sincs hogy megmondja:
    "Ne is kezdj bele, mert szarni fogok az egészbe, időt se szánok rá, pofázz le azért fél órát a kártyádról hogy másnap lemondhassam, ja hogy még én vagyok a szemét, az én anyámat?"

Sokszor, sok emberrel üvölthetnék. De minek? Csak magamat húznám fel még jobban, én fáradnék bele valamilyen szinten. Meg ugye mondd meg az igazat-és betörik a fejed, tartja a mondás. Érdekes mód én azon kevesek közé tartozom, aki még a kegyes hazugságot se szívleli. Ha rühellsz, akkor legyen benned annyi, hogy kiállsz és a szemembe mondod. Elfogadom, mert mindenkinek van joga a véleményéhez. Nekem 1-2 emberről így most kicsit más. Na de ha egyszer megkérdezed, akkor lehet nem azt fogod kapni amit hallani akarsz. Beléd gázoltam? Fordítva is így van-azért mert nem mondom állandóan, azért én sem vagyok se kőből, se fából, se akármiből. Az más, hogy sokszor inkább elsimítok valamit a vita helyett, ahelyett hogy elmondjam "Na ez látod nem esett valami hú de kurvajól". Lehet ez a bajom, hogy nagyon magamban tartom a dolgokat, általában a padlóig, de néha még sokkal de sokkal tovább is. Mondják páran hogy ezen változtatni kellene. Még tán meg is kockáztatom, hogy igazatok van! De aki ezt mondta, tegye a szívére a kezét, és mondja azt hogy ő nem sértődik meg egy-egy őszintébb véleményen, ha valaki elküldi a jó büdös picsába bizonyos tetteiért. Na ugye? És csodálkoztok, hogy néha a magamban morgást választom inkább ehelyett? Kíváncsi lennék, hány ember maradna mellettem-körülöttem, ha mindig egyből mindent mindenkinek az arcába mondanék. Szerintem egy kezemen meg tudnám számolni, de inkább ne legyen igazam. Na majd egyszer eldől ez is.

Mindenesetre, én most egy jó darabig nem tudom szépen látni a világot. Ezek a billentyűk több őszinteséget "láttak", mint amire mostanában élőben futotta. És lehet jobb is. Ma végre világosan ki tudom mondani azt, amit eddig nem mertem. Nekem. Már. Mindegy.

2014-07-29-0:55

Aktív témák