Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• emvy

félisten

válasz BlacKSouL #58669 üzenetére

Valojaban nincs ilyenrol szo. Az Apple termekek altalanossagban tenyleg kivaloan osszerakott termekek, van mogottuk vizio, elkepzeles. Raadasul nem is dragak, amikor a Macbook Pro-t vettuk, akkor a neki megfelelo felszereltsegu Dell es HP mobil munkallomasok (amik azert sok szempontbol jobbak) dragabbak voltak. Az iMac kifejezetten olcso (ha osszeadod, hogy mit raknak bele). Engem szemelyesen idegesit, ahogy mukodnek, de tenyleg van jopar elonyuk. Mittudomen, az pl. botrany, hogy kb. lehetetlen olyan nem Mac laptopot venni, aminek hibatlanul mukodik a touchpadje.

Szoval az Apple cuccok nem tularazottak, jol ossze vannak rakva, de ugyanugy tokeletlenek, mint egy PC, csak mas dolgokban. Es ezek a 'mas' dolgok fajdalmasak nekem.

Meg egyre durvabban hianyzik nekem egy olyan feature-set, amit kb. pontosan megvalosit a Surface Pro 3, szoval... (dokkolhato, konnyu es eros laptop, amire lehet tollal jegyzetelni -- nekem erre van szuksegem, csak a 8G ram keves).

Új hozzászólás Aktív témák